agapa
Fanka BB :)
Moja wizyta w przyszłym tygodniu 21-go, ale nie wiem czy wcześniej nie będę musiała iść do prywatnego, bo jak mnie znowu takie skurcze najdą jak wczoraj to chyba polecę i niech mnie tam dokładnie obada i powie co się dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
Trzymam kciuki....bądź dobrej myśli...dobrze że idziesz prywatnie na usg...hej ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
Trzymam kciuki....bądź dobrej myśli...dobrze że idziesz prywatnie na usg...
A jaki był problem z tym sercem? Nierówno biło? Za szybko...czy co?
Ja już po usg.....niestety babka mi robiła ta sama co pierwsze...mega szybko i w ogóle taka do d....
No ale łożysko się podniosło Nie muszę mieć cesarki....Płeć potwierdziła....:-)
Zapytałam ile mała waży to powiedziała że około 2.100
No i to tyle informacji...mega szybko i bez zdjęcia...bo zapłaciłam w recepcji a zapomniałam z tego wszystkiego jej powiedzieć i nie mam (
Ciesze sie ze wszystko w porzadku z tym łożyskiem... Pozdrawiam Gorąco:-)Ja już po usg.....niestety babka mi robiła ta sama co pierwsze...mega szybko i w ogóle taka do d....
No ale łożysko się podniosło Nie muszę mieć cesarki....Płeć potwierdziła....:-)
Zapytałam ile mała waży to powiedziała że około 2.100
No i to tyle informacji...mega szybko i bez zdjęcia...bo zapłaciłam w recepcji a zapomniałam z tego wszystkiego jej powiedzieć i nie mam (
hej ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
Ja też czuję się jak Słoń, ale Mąż mnie pociesza, że to tylko brzuszek z DzidziąNo my też mamy szlaban z powodu krótkiej szyjki. Więc zostaje nam tylko kizia mizia czasem Ale i tak czuję się jak słoń...