reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Moja wizyta w przyszłym tygodniu 21-go, ale nie wiem czy wcześniej nie będę musiała iść do prywatnego, bo jak mnie znowu takie skurcze najdą jak wczoraj to chyba polecę i niech mnie tam dokładnie obada i powie co się dzieje.

reklama
hej :( ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz :szok: ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/

Joasiu trzymam kciuki na pewno wszystko bedzie dobrze:tak:....
Musisz byc dobrej mysli maly na pewno sie urodzi duzy i zdrowy...
Pozdrawiam Gorąco

hej :( ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz :szok: ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
Trzymam kciuki....bądź dobrej myśli...dobrze że idziesz prywatnie na usg...
A jaki był problem z tym sercem? Nierówno biło? Za szybko...czy co?

Ja już po usg.....niestety babka mi robiła ta sama co pierwsze...mega szybko i w ogóle taka do d....
No ale łożysko się podniosło :) Nie muszę mieć cesarki....Płeć potwierdziła....:-)
Zapytałam ile mała waży to powiedziała że około 2.100 :tak:
No i to tyle informacji...mega szybko i bez zdjęcia...bo zapłaciłam w recepcji a zapomniałam z tego wszystkiego jej powiedzieć :wściekła/y: i nie mam :((

Trzymam kciuki....bądź dobrej myśli...dobrze że idziesz prywatnie na usg...
A jaki był problem z tym sercem? Nierówno biło? Za szybko...czy co?

Ja już po usg.....niestety babka mi robiła ta sama co pierwsze...mega szybko i w ogóle taka do d....
No ale łożysko się podniosło :) Nie muszę mieć cesarki....Płeć potwierdziła....:-)
No i to tyle informacji...mega szybko i bez zdjęcia...bo zapłaciłam w recepcji a zapomniałam z tego wszystkiego jej powiedzieć :wściekła/y: i nie mam :((

To super wiadomosci dobrze ze lozysko sie podnioslo:-)
Ja mam wizyte w czwartek i zobaczymy czy u mnie sie podnioslo ale nawet gdyby to i tak bede miala cc;-)no i umowia mnie na ciecie chociaz bede wiedziala kiedy przywitam maluszka:-D

Ciesze sie ze wszystko w porzadku z tym łożyskiem... Pozdrawiam Gorąco:-):tak:

to daj znać jak na usg:tak:

[
Ja mam wizyte w czwartek i zobaczymy czy u mnie sie podnioslo ale nawet gdyby to i tak bede miala cc;-)no i umowia mnie na ciecie chociaz bede wiedziala kiedy przywitam maluszka:-D[/QUOTE]
A dlaczego będziesz miała cesarkę?

reklama
Do góry