reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Kataszaone ja tez zgadzam sie z dziewczynami, ze waga Twojej Igi jest w porzadku :tak: a lekarka cos mi sie nie podoba, ze tak Cie martwi glupimi tekstami :baffled::no: przeciez ywstarczy minimalny błąd w pomiarach na USG a juz dziecko moze wyjsc o kilogram wieksza lub mniejsze. Tak ze glowa do gory i mysl pozytywnie, bo naprawde nie ma powodu do zmartwien ;-)

reklama
A my mielismy wczoraj milusie sexowne chwile :zawstydzona/y::-p i po wszystkim juz maz mi powiedzial, ze mial problemy z wejsciem dobrze do srodka, bo bylo jakos dziwnie płytko i ciasno. Czy u Was tez tak juz jest? Ja przypuszczalam, ze predzej bedzie wiekszy luz a tu zonk :baffled:

A ja na 14 (waszego czasu na 15) idę na usg....:) Już się doczekać nie mogę....
będą sprawdzać łożysko czy się podniosło...ale ja jeszcze podpytam o płeć...no i wagę i ułożenie....bo oni pewnie sprawdzą tylko to co mają na skierowaniu :baffled:
Cieszę się że zobaczę moją niunię....ahhhh ostatnie usg miałam 13 tygodni temu :no:
pozdrawiam...:)

Ja mam kategoryczny zakaz sexu od pazdziernika (1.10.09 mialam zalozony krazek):-( a checi sa :zawstydzona/y: no ale jak nie wolno to trzeba sobie jakos inaczej radzic:blink: No ale za 2 tygodnie zciagaja krazek to moze wtedy bedzie mozna niewiem bede musiala lekarki spytac czy po takiej przerwie nie zaszkodzimy dziecku:confused: Po połogu sobie to nadrobimy... z dnia na dzien coraz blizej :tak:

A my mielismy wczoraj milusie sexowne chwile :zawstydzona/y::-p i po wszystkim juz maz mi powiedzial, ze mial problemy z wejsciem dobrze do srodka, bo bylo jakos dziwnie płytko i ciasno. Czy u Was tez tak juz jest? Ja przypuszczalam, ze predzej bedzie wiekszy luz a tu zonk :baffled:
My też sobie wczoraj pofolgowaliśmy.... Fajnie było... U nas było raczej "po staremu" :)

hej :( ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz :szok: ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/

hej :( ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz :szok: ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
Joasiu bedzie dobrze 3mam kciuki idz prywatnie sie upewnij ale napewno z małym będzie wszystko ok,pewnie sprzęt był beznadziejny..albo dzieciątko spało i sie dlatego mało ruszał? w każdym bądź razie 3mam kciuki oby wszystko było ok;-)

no to ja zazdroszczę tym co mogą,bo mi się już też szyjka skróciła i narazie lekarz powiedział żebyśmy sobie odpuścili...no i tak od jakiś 3tyg nic:-:)zawstydzona/y:
no ale za to jak pomyślę,że już niedługo to od razu maślane oczka sie robią hehe;-):-)

Też mi się szyjka skróciła - więc od ponad miesiąca mam abstynencję :-(
Mimo, że by się chciało, to jednak Dzidzia jest teraz najważniejsza ;-)
Ale i tak zazdroszczę tym, co mogą i jednocześnie mają chęci :-D

reklama
Joasia musisz być dobrej myśli. Na pewno synek spał i nie ma żadnej wady. Gdyby na prawdę coś się działo to nie puścili by Cię chyba... Trzymam za Was kciuki :tak:

Do góry