Kataszaone ja tez zgadzam sie z dziewczynami, ze waga Twojej Igi jest w porzadku a lekarka cos mi sie nie podoba, ze tak Cie martwi glupimi tekstami przeciez ywstarczy minimalny błąd w pomiarach na USG a juz dziecko moze wyjsc o kilogram wieksza lub mniejsze. Tak ze glowa do gory i mysl pozytywnie, bo naprawde nie ma powodu do zmartwien ;-)
reklama
A my mielismy wczoraj milusie sexowne chwile i po wszystkim juz maz mi powiedzial, ze mial problemy z wejsciem dobrze do srodka, bo bylo jakos dziwnie płytko i ciasno. Czy u Was tez tak juz jest? Ja przypuszczalam, ze predzej bedzie wiekszy luz a tu zonk
madzia8310
Fanka BB :)
A ja na 14 (waszego czasu na 15) idę na usg.... Już się doczekać nie mogę....
będą sprawdzać łożysko czy się podniosło...ale ja jeszcze podpytam o płeć...no i wagę i ułożenie....bo oni pewnie sprawdzą tylko to co mają na skierowaniu
Cieszę się że zobaczę moją niunię....ahhhh ostatnie usg miałam 13 tygodni temu
pozdrawiam...
będą sprawdzać łożysko czy się podniosło...ale ja jeszcze podpytam o płeć...no i wagę i ułożenie....bo oni pewnie sprawdzą tylko to co mają na skierowaniu
Cieszę się że zobaczę moją niunię....ahhhh ostatnie usg miałam 13 tygodni temu
pozdrawiam...
Serduszko1
Ja mam kategoryczny zakaz sexu od pazdziernika (1.10.09 mialam zalozony krazek):-( a checi sa no ale jak nie wolno to trzeba sobie jakos inaczej radzic No ale za 2 tygodnie zciagaja krazek to moze wtedy bedzie mozna niewiem bede musiala lekarki spytac czy po takiej przerwie nie zaszkodzimy dziecku Po połogu sobie to nadrobimy... z dnia na dzien coraz blizej
rudaania1
Domek Dzieciorka
My też sobie wczoraj pofolgowaliśmy.... Fajnie było... U nas było raczej "po staremu"A my mielismy wczoraj milusie sexowne chwile i po wszystkim juz maz mi powiedzial, ze mial problemy z wejsciem dobrze do srodka, bo bylo jakos dziwnie płytko i ciasno. Czy u Was tez tak juz jest? Ja przypuszczalam, ze predzej bedzie wiekszy luz a tu zonk
hej ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
olenka12345
Joasiu bedzie dobrze 3mam kciuki idz prywatnie sie upewnij ale napewno z małym będzie wszystko ok,pewnie sprzęt był beznadziejny..albo dzieciątko spało i sie dlatego mało ruszał? w każdym bądź razie 3mam kciuki oby wszystko było ok;-)hej ja wracam od lekarza ... od 8 siedzialam w przychodni do teraz ;/ bo ktg mialam i mlody cos nie tak z sercem chyba ma :-( lub sie mało rusza :-( juz myslalam ze mnie na cc zapisz ale w czwartek mam wizyte u mojej gin i ktg przy okazji ... a dzis ide prywatnie na usg 3d bo nie bede czekac na panstwowe 1 lutego :-/
olenka12345
no to ja zazdroszczę tym co mogą,bo mi się już też szyjka skróciła i narazie lekarz powiedział żebyśmy sobie odpuścili...no i tak od jakiś 3tyg nic:-zawstydzona/y:
no ale za to jak pomyślę,że już niedługo to od razu maślane oczka sie robią hehe;-):-)
no ale za to jak pomyślę,że już niedługo to od razu maślane oczka sie robią hehe;-):-)
Też mi się szyjka skróciła - więc od ponad miesiąca mam abstynencję :-(
Mimo, że by się chciało, to jednak Dzidzia jest teraz najważniejsza ;-)
Ale i tak zazdroszczę tym, co mogą i jednocześnie mają chęci
Mimo, że by się chciało, to jednak Dzidzia jest teraz najważniejsza ;-)
Ale i tak zazdroszczę tym, co mogą i jednocześnie mają chęci
reklama
Podziel się: