reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
aaa coś może w tym być bo z kolei ja mam 20 na plusie i dopiero lustro lub waga mnie przeraża:-p bo tak to za bardzo nie czuję żebym była grubiutka, czasem nawet mi się zapomina że brzuszek mam i raptownie się zrywam lub schylam... ale on mi skutecznie przypomina że jest :-D

No to mozemy podac sobie rece :tak: tez okolo 20 plus, ale ja czuje sie spuchnieta tak mysle ze woda juz mi sie odklada :eek: My nawet rozwiazanie mamy podobnie wg suwaczka, ja mam na 8 lutego a ty??
podrawiam

reklama
Sulwi to super sprzęt tam u Ciebie mają;-)ale się uśmiałam.
A moja mała w 35 tygodniu waży już 2300, ale urosła skubana przez te 3 tygodnie. Z 1590 przytyła do 2300 nawet mi się nie śniła taka waga:tak:

Melduję posłusznie, że mam 13+ :-)
Nie czuję kilogramów jako ciężar, ale wkurza mnie to, że jestem taka nieporadna. Toczę się jak kulka, nie mogę się schylać, żadnych gwałtownych ruchów... No i teraz trzeba na siebie jeszcze bardziej uważać, bo na chodnikach leży zamarznięty śnieg. Nieraz miałam już taniec na lodzie. Ale jeszcze nie upadłam:-)

No to mozemy podac sobie rece :tak: tez okolo 20 plus, ale ja czuje sie spuchnieta tak mysle ze woda juz mi sie odklada :eek: My nawet rozwiazanie mamy podobnie wg suwaczka, ja mam na 8 lutego a ty??
podrawiam

to dobrze że ktoś jeszcze ma 20 i nie jestem sama;-):-D
ja termin miałam najpierw na 10 lutego, potem na 7, potem 28 stycznia, ale suwaczek zostawiam na 7:tak: ciekawe co z tego wyjdzie i czy będziemy rodzić podobnie:tak: pozdrowionka!!

reklama
Melduję posłusznie, że mam 13+ :-)
Nie czuję kilogramów jako ciężar, ale wkurza mnie to, że jestem taka nieporadna. :-)
Heh, no ja codziennie muszę kilka razy upuścić coś na podłogę, potem zauważyć, że nagłe schylanie mi nie służy etc. A te 7 kilo jednak czuję - ciężko mi wytrzymać w pozycji stojącej. A, że brzuszek był długi czas mały, nikt mi miejsca nigdzie nie ustąpił, bo ledwo widać było, że jestem w ciąży. Wczoraj byłam wręcz dumna, gdy mężczyzna w tramwaju ustąpił mi miejsca. Wreszcie, w 8 miesiącu widać, że jestem w ciąży:cool2:

Do góry