rudaania1
Domek Dzieciorka
ja u państwowego mam wizytę na 27 stycznia, a u prywatnego na 21, ale chyba pojdę 14... tylko muszę szybko badania zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Święta prawda - ja mam 7 kg na plusie w 35 tyg a mam wrażenie, że noszę 20 kg więcej w sobie i na sobie niż zwykle...każda kobieta, która przytyje w ciąży odczuwa te dodatkowe kg, dla jednej już 8kg sprawia, że siadają kolana a dla drugiej dopiero kilkanaście
A moja Milus 2482 g serduszko silne , ulozona glowka w dol i patrzy nawet w odpowiednim kierunku wiec mama jest happy. Porod naturalny oczywiscie jesli nic sie nie zmieni
Tygri bo to grzeczna dziewczynka jest i slucha mamulki a ja ja tak codziennie glaszcze i pieszcze i prosze zeby tylko problemow nie stwarzala ;-) zobaczymy czy posluchasuper wieści a Miluś ładnie już waży i jak grzecznie ułożona
A moja Milus 2482 g serduszko silne , ulozona glowka w dol i patrzy nawet w odpowiednim kierunku wiec mama jest happy. Porod naturalny oczywiscie jesli nic sie nie zmieni
No to bede trzymac kciuki i daj znac co i jak bo my te same terminy mamy wiec mozemy porownac co i jakWidac ze nasze dzidziorki slicznie przybieraja na wadze:-)
Ja dowiem sie w przyszly czwartek ile moj synus przybral przez 2 tygodnie