reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
a ja chcę ale mąż się boi:zawstydzona/y: po moich ostatnich skurczach powiedział że na tydzień, dwa odkładamy zabawę:zawstydzona/y: taaaa ale znając życie jak będzie można to mi się już nie będzie chciało:zawstydzona/y:

aaa coś może w tym być bo z kolei ja mam 20 na plusie i dopiero lustro lub waga mnie przeraża:-p bo tak to za bardzo nie czuję żebym była grubiutka, czasem nawet mi się zapomina że brzuszek mam i raptownie się zrywam lub schylam... ale on mi skutecznie przypomina że jest :-D

A moja Milus 2482 g serduszko silne , ulozona glowka w dol i patrzy nawet w odpowiednim kierunku wiec mama jest happy. Porod naturalny oczywiscie jesli nic sie nie zmieni

Widac ze nasze dzidziorki slicznie przybieraja na wadze:-)
Ja dowiem sie w przyszly czwartek ile moj synus przybral przez 2 tygodnie:-D

reklama
Do góry