reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja już powoli wysiadam... prawie każda noc nieprzespana, bo albo córcia woła pić, siku, światło, żeby przychodzić do niej, albo ja latam do kibelka, albo chrapanie i zgrzytanie zębami przez sen mojego faceta... a dziś ja latałam do kibelka zwracać w nocy i siedzieć na kiblu dłużej niż ustawa przewiduje... albo się czymś zatrułam, albo organizm już się przygotowuje... nie chcę już... mam jeszcze 6tygodni do rozwiązania, prawie nic nie gotowe...

ale mnie piekna nowina dzisiaj tutaj wita!!!!

GRATULACJE Losek !!! :-D:-D:-D:-D

Witamy malusia Oliwunie wsrod nas!!! Niech rosnie szczesliwa i zdrowa!!!! :-):-):-):-)

witam po dluuuuuuuuuuugiej przerwie :-) strasznie mi Was brakowalo!!! u nas po miesiacach lezenia i objadania sie...hehe przekroczylismy magiczne 2 kg i brakuje nam juz tylko kilku dni do magicznej granicy 37 tygodni!!! a i jestesmy juz glowka w dol !

moj niesmialek w 36 tygodniu wazy sobie 2500/2600g czyli ksiazkowo :-) tylko, ze ja tez sie zastanawiam jak ta szacowana waga ma sie do rzeczywistosci, bo u nas to mierzy polozna organoleptycznie czyli obmacujac brzuch mamy :szok::tak:

U mnie nie jest inaczej :-( A co do przygotowania to mam plan spakować torbę do szpitala do 15 stycznia. Łóżeczko złożymy jak zwiniemy choinkę, ale Lolek jeszcze chce kilka dni mieć choinkę, więc pewnie w przyszłym tygodniu wyjedzie z domu. No i muszę koniecznie zrobić porządek w komodzie żeby Milenka miała miejsce na swoje ciuszki, bo narazie poutykałam jej rzeczy gdzie się dało... :-(

Sulwie waga Nieśmiałka jest super. A skoro tak robią to chyba się trochę sprawdza to organoleptyczne mierzenie :-D USG też się myli, więc żadna z nas nie będzie znała dokładnie wagi swojego maleństwa.

Sulwie waga Nieśmiałka jest super. A skoro tak robią to chyba się trochę sprawdza to organoleptyczne mierzenie :-D USG też się myli, więc żadna z nas nie będzie znała dokładnie wagi swojego maleństwa.

:-):-)wiem wiem :-):-):-) tylko to tak dziwnie jest jak Wy podgladacie maluszka caly czas i mierzycie dokladnie wszystkie kostki :-D;-) a tu mnie pani metrem krawieckim macice mierzy i lapkami dzidziola mierzy..hehe.
Do tego mojemu lekarzowi sie ostatnio zepsul ten aparat do sluchania serduszka i mi przystawil do brzucha taka drewniana trabke...:confused: az strach sie bac czasami :-D ale najwazniejsze jak mowisz, ze dzidz moj niesmialy rosnie jak trzeba!

reklama
ja mam 12 na plusie, ale powiem wam, ze czuje sie rewelacyjnie i nie odczowam jakos tych kilogramow, zeby mnie plecy czy krzyze bolaly. przynajmniej na razie:-)

Do góry