reklama
Dusia08
Marzec '08
Niewiem od czego te porody zalerza. Trudno powiedziec. tak samo muwia ze ponoc drugi porod to juz duzo latwiejszy. A moj brat byl pierwszy a ja druga i zemna sie meczyla. Nie dawno rodzila mojego meza bratowa drugie dziecko i tez muwila ze pierwszy porod miala duzo mniej bolesny.
zima
Zaangażowana w BB
moja princeska w 32t6d troche ponad 1800g. pozdrawiam mamuski!!
monikasia
Fanka BB :)
Moj pierwszy porod tez nie byl najgorszy choc maly wazyl rowne 4 kilo
Teraz zobaczymy jak to bedzie
Teraz zobaczymy jak to bedzie
monikasia
Fanka BB :)
Ja tez juz dobrze ponad -nascie waze:-)I wydaje mi sie ze nie jest zle, serio:-)
Za to celulitis mnie wkurza na udacch i pupieNo ale coz...
Jak urodzimy to do wakacji sporo czasu zostanie, wiec zadbamy o siebie i bedzie git i na urlopik pojedziemy juz w niezlej formie
Ostatnio usmialismy sie jak niewiem. bo tak sobie leze jak wieloryb na wrsalce i moj M podchodzi glaszcze mnie po brzuchu i mowi :" No i jak tam moja Bambarylo ?" a moj syn nagle odwrocil sie, wskazal na mnie reka i mowi : "Tatus ty popatrz jaka tu piekna Forma Kobiety lezy !"
Za to celulitis mnie wkurza na udacch i pupieNo ale coz...
Jak urodzimy to do wakacji sporo czasu zostanie, wiec zadbamy o siebie i bedzie git i na urlopik pojedziemy juz w niezlej formie
Ostatnio usmialismy sie jak niewiem. bo tak sobie leze jak wieloryb na wrsalce i moj M podchodzi glaszcze mnie po brzuchu i mowi :" No i jak tam moja Bambarylo ?" a moj syn nagle odwrocil sie, wskazal na mnie reka i mowi : "Tatus ty popatrz jaka tu piekna Forma Kobiety lezy !"
Ja też tylko 8 kg na plusie. Pocieszyłyście mnie, że u niektórych z was podobnie, bo ja już zaczęłam się martwić, że to za mało. Waże 62 kg, ale wysoka jestem, więc teraz mam dopiero prawidłową wagę jak na swój wzrost. Chyba to wszystko zależy od organizmu i nie ma co wyrokować. Ja zawsze miałam problem z przytyciem, natomiast chudłam błyskawicznie:-) Kiedyś miałam straszne kompleksy z tego powodu i w lato w jeansach chodziłam, bo mi wstyd było nogi pokazać (takie 2 patyki), ale teraz się przyzwyczaiłam i jest OK:-) Nie ma sie co stresować bo i tak jesteśmy piękne:-):-):-)
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
a mój smyk w 34tyg+4dni ważył 2480g
Ja też wychodzę z założenia, że nie ilość przytytych kilogramów ma znaczenie, tylko jak my się z nimi czujemy :-)
Ja na razie nie wchodzę na wagę - mam takie postanowienie od początku ciąży, że wa żę się tylko na wizytach ;-) Niektórym wydaje się to dziwne, ale ja się przyjanmniej nie stresuję przez cały czas, że za mało czy za dużo ;-)
Następne ważenie 11.01 - a na ostatnim było 9,7kg na plusie. Zobaczymy co pokaże waga tym razem.
Ps. Mojemu i tak się podobam taka jaka jestem niezależnie od kilogramów, więc wagę mam póki co w nosie... ;-)
Ja na razie nie wchodzę na wagę - mam takie postanowienie od początku ciąży, że wa żę się tylko na wizytach ;-) Niektórym wydaje się to dziwne, ale ja się przyjanmniej nie stresuję przez cały czas, że za mało czy za dużo ;-)
Następne ważenie 11.01 - a na ostatnim było 9,7kg na plusie. Zobaczymy co pokaże waga tym razem.
Ps. Mojemu i tak się podobam taka jaka jestem niezależnie od kilogramów, więc wagę mam póki co w nosie... ;-)
a moj syn nagle odwrocil sie, wskazal na mnie reka i mowi : "Tatus ty popatrz jaka tu piekna Forma Kobiety lezy !"
jaaaaa ale ślicznie powiedział
u mnie waga nadal stoi tralalalalalla
reklama
Co prawda późno się włączam do dyskusji, ale przede mną jeszcze półtora miesiąca ciąży
Moja córka ważyła w 32t6d 2100.
Moja córka ważyła w 32t6d 2100.
Podziel się: