reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Pandorko nie naskakuj na Loree, napisała odnośnie wcześniejszej sytuacji, wcześniejszej wypowiedzi Sugarbabylove (nie wiem czy czytałaś, wypoweidz Sugar odnośnie kobiet które dużo przytyły że jak to tak można, wtedy dużo więcej ostrzejszych wypowiedzi padło), może faktycznie mogła sobie już odpuścić, ale skoro tak poczuła, to czemu miała tego nie napisać?? po to chyba jest forum...

popieram Tygrynię w 100%
po to chyba jest forum, żeby wyrażać swoją opinię. W końcu mamy wolność słowa!

reklama
Ja mam jutro wizyte w szpitalu na 9:45 plus usg aby sprawdzic czy podnioslo sie lozysko a wizyte u poloznej mam wyznaczona na 26 stycznia wiec przed samym porodem:-)

wiesz... ja się trochę obawiam porodu dużego dzieciaczka, więc... z chęcią oddam Twojej małej palme pierwszeństwa:tak::-D

Duze dziecko wcale nie oznacza ciezkiego czy bardziej bolesnego porodu. Jak juz kiedys wspominalam jestem niska i drobna, moj maly sie urodzil dosyc duzy jak na moje rozmiary :-) wazyl 3650. A porod trwal 20 minut.
Moja mam jest ciut wyrzsza odemnie i tez drobna, moj brat urodzil sie z waga prawie 5kg a urodzila go w 5 minut. A znowu ja wazylam juz troche mniej od niego a meczyla sie ze mna dwa dni. Wiec nie mysle ze waga dziecka ma duzo do tego jaki bendzie porod. Zreszta juz niedlugo zobaczymy jak to bendzie.
Patrzylam na styczniowki ostatnio to juz doscy ich tam sie rozpakowalo :-)

reklama
Ja bylam w poniedzialek u ginki i dalej 9kg na plusie, a jeszcze zostalo mi 6 tygodni do konca. Ciekawa jestem ile przytyje ale wydaje mi sie ze mniej niz w pierwszej ciazy. Wtedy przytylam 13.5 kg. Ale teraz mam mniejszy brzuch. Szybciej byl widoczny ale teraz wolniej rosnie. I jak bylam u ginki w poniedzialek to jak mi zmierzyla brzuch to muwi ze maly ale zeby sie nie martwic bo dziecko na usg bylo dobrych rozmiarow. Jutro ide na nastepne usg wiec zobacze jak tam mala rosnie sobie.

Do góry