reklama
A ja przytyłam na dzień dzisiejszy 17,5 kg. Uważam, że to sporo, bo jeszcze został ponad miesiąc, a w 1 ciąży przytyłam przez 39 tyg. 18 kg (i było małe dziecko - 2700 i miało 50 cm, więc teraz je chciałam trochę podtuczyć i na poczatku ciąży po prostu żarłam. Nie wiem, czy to coś da - zobaczę i porównam. nie panikuję, jesli chodzi o wagę - jestem pewna że przy karmieniu to zrzucę. Pozdrawiam Was, wszystkie, a zwłaszcza takie jak ja, dobijają do dwudziestki:-):-):-):-) (kilogramów oczywiście)
S
SugarbabyLove
Gość
właśnie, poto jest forum żeby sie udzielać... Dla mnie te 8-9 kg to jest dużo... ja ogólnie jestem szczuplutką osobą.. nigdy nie tyłam. teraz w ciąży mnie to bardzo obciąża,mam od 6 miesiąca narastające bóle kręgosłupa i nóg.. na szczęście to już końcówka ciąży dam rade;-)
anne
Fanka BB :)
A ja -wczesniej zresztą o tym już pisałam,przytyłam bardzo mało,na dzień dzisiejszy jest to 4kg brzuch mam dośc duży i na ostatniej wizycie lekarz robił dokładne pomiary i dziecko jest normalnych rozmiarów -rośnie jak trzeba,wytłumaczyć to mogę tylko tym,że ciążę zaczęłam z przynajmniej 10kg nadwagi ,a potem na początku ciągle mi ubywało w biodrach,udach,a wypychało brzuszek do przodu za to i wszyscy to zauważyli,że chudnę,teraz np.każdy mi mówi,że wyszczuplałam na twarzy,za to brzuszek spory,niektórzy pytają czy to nie bliźniaki-więc jest ok.choc w 1szej chwili,gdy miesiąc temu stanęlam na wagę i wtedy wyglądało na to,że było jedynie 2kg do przodu,to się przestraszyłam,dziś jest następne 2-razem 4,bez szwanku dla dzidziusia ,a z korzyscią dla mnie.'
I dodam,ze się nie odchudzałam,jem to,na co mam ochotę i wogóle chyba nigdy się tak zdrowo nie odżywiałam:-)
I dodam,ze się nie odchudzałam,jem to,na co mam ochotę i wogóle chyba nigdy się tak zdrowo nie odżywiałam:-)
anne
Fanka BB :)
Dawno się nikt tu nie wypowiadał w tym temacie,bo ogolnie o naszym samopoczuciu piszemy gdzie indziej,ale ja dopero co tam pisałam,a jeszcze mi się przypomniało,że ostatnio znów bardzo bola mnie piersi-tak,jak na początku ciąży,a nawet o wiele bardziej i czuję,że sa takie "napięte"i znów urosły
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
ja również gratuluje Loskowi ślicznej Oliwki
reklama
Podziel się: