reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Mam wrażenie,że chcesz żeby wszyscy się zachwycali twoja wagą i doskonale zdajesz sobie sprawę,że 8 kg na ten etap ciąży to nie jest dużo. Zresztą raz już się wypowiedziałaś na temat kobiet, które przytyły sporo w ciąży, więc przestań już się swoją wagą zachwycać i nie udawaj że jesteś załamana ośmioma kilogramami.

Zupełnie nie wiem czemu miał służyć powyższy post. Chciałas wywołać jakąś awanturę, czy coś? Odpuść sobie Loree. Dla niektórych przytyć nawet w ciąży 8 kilo to jest bardzo dużo. Dla mnie również. Proszę o zaprzestanie takich dyskusji.

reklama
Dokladnie 8 kg niby nie duzo ale dla niektorych kobiet może to byc juz duże obciązenie. Ja w pierwszej ciązy w sumie przytyłam 14 kg a teraz mam niecale 9 i jeszcze miesiąc do końca....no ale dodac musze ze drugą ciąze zaczelam na starcie juz z większą wagą wiec jak dojde znowu do 14 kg to niby ok jak na cala ciąze ale ja sie boję ze popękam....

Dziewczyny ja ważę na dzień dzisiejszy 61kg, czyli od początku ciąży przytyłam 7kg (pod choinkę dostałam fajną wagę, więc teraz codziennie mogę się ważyć:-p)...nie wiem czy dla mnie to dużo czy mało, ale na początku schudłam 7kg...nie mam bardzo dużego brzucha, więc myślę, że mam mało wód i w sumie to tylko Bartuś miejsce tam zajmuje:-D

Zupełnie nie wiem czemu miał służyć powyższy post. Chciałas wywołać jakąś awanturę, czy coś? Odpuść sobie Loree. Dla niektórych przytyć nawet w ciąży 8 kilo to jest bardzo dużo. Dla mnie również. Proszę o zaprzestanie takich dyskusji.

Nie chcę wywołać awantury. Przypomnijcie sobie tylko słowa SugarbabyLove na temat kobiet , które za dużo przytyły w ciąży. Według mnie to właśnie tamte słowa mogły wywołać awanturę.
A tekst w stylu " proszę o zaprzestanie takich dyskusji"- sorry, ale nie mam 5 lat. Ktoś tu chyba nadużywa swojej funkcji na forum.

Ja na dzień dzisiejszy 8,5 kg na + :) tylko że jak wychodziłam rano z domu ważyłam 0,5 kg więcej niż u lekarza :) a w międzyczasie przeszłam może 50 m i zeskrobałam lód z szyb w samochodzie (nie siusiałam) :) Dieta cud :) w 20 minut 0,5 kg schudnąć :)

no to ja przy was jak wieloryb bo mam już 14 do przodu!!!!:tak::tak::tak: w sumie nie wiem nawet w którym miejscu mi się odkłada bo rozmiar mi się nie zmienił, nawet obwód stanika mam ciągle taki sam jak przed ciązą:)
ale co tam, ważne żeby się dobrze czuć, myślę że jak będzie mi zależało to zgubię te kilogramy:):)

reklama

Pandorko nie naskakuj na Loree, napisała odnośnie wcześniejszej sytuacji, wcześniejszej wypowiedzi Sugarbabylove (nie wiem czy czytałaś, wypoweidz Sugar odnośnie kobiet które dużo przytyły że jak to tak można, wtedy dużo więcej ostrzejszych wypowiedzi padło), może faktycznie mogła sobie już odpuścić, ale skoro tak poczuła, to czemu miała tego nie napisać?? po to chyba jest forum...

Ja na dzień dzisiejszy 8,5 kg na + :) tylko że jak wychodziłam rano z domu ważyłam 0,5 kg więcej niż u lekarza :) a w międzyczasie przeszłam może 50 m i zeskrobałam lód z szyb w samochodzie (nie siusiałam) :) Dieta cud :) w 20 minut 0,5 kg schudnąć :)

o kurczę jutro pójdę mężowi skrobać lód z szyb!!! i sąsiadom też:tak::-D

no to ja przy was jak wieloryb bo mam już 14 do przodu!!!!:tak::tak::tak: w sumie nie wiem nawet w którym miejscu mi się odkłada bo rozmiar mi się nie zmienił, nawet obwód stanika mam ciągle taki sam jak przed ciązą:) ale co tam, ważne żeby się dobrze czuć, myślę że jak będzie mi zależało to zgubię te kilogramy:):)

haaaaaaa to ja Cię pobiję - ja mam 19 kg do przodu!!!!:-p:-D niestety mi się odłożyło też w udkach i tyłku ("momentalnie w trakcie leżenia:-(), Tobie pewnie w brzuszku:tak:a podejście - dobrze się teraz czuć ze sobą i jak się chce to się potem zgubi jest bardzo very good:tak::-D

Do góry