reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Pandorko nie naskakuj na Loree, napisała odnośnie wcześniejszej sytuacji, wcześniejszej wypowiedzi Sugarbabylove (nie wiem czy czytałaś, wypoweidz Sugar odnośnie kobiet które dużo przytyły że jak to tak można, wtedy dużo więcej ostrzejszych wypowiedzi padło), może faktycznie mogła sobie już odpuścić, ale skoro tak poczuła, to czemu miała tego nie napisać?? po to chyba jest forum...

Tygrynko, Paulla...
Wiem, czytałam wypowiedzi Sugarbabylove i nie uważam, że były one stosowne. Absolutnie nie! Chodziło mi tylko i wyłącznie o to, że nie ma co wracać do sytuacji które miały miejsce X czasu temu. Loree dała upust swoim emocjom cytując post, w którym sugarbaby... powiedziała, że przytyła już 8 kilo i dla niej to już dużo. Oczywiście każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii na forum, do czego gorąco zapraszam.

Ostatnio usmialismy sie jak niewiem. bo tak sobie leze jak wieloryb na wrsalce i moj M podchodzi glaszcze mnie po brzuchu i mowi :" No i jak tam moja Bambarylo ?" a moj syn nagle odwrocil sie, wskazal na mnie reka i mowi : "Tatus ty popatrz jaka tu piekna Forma Kobiety lezy !"
:-D:-D:-D

Kurcze... synek ma lepsze wyczucie taktu niż tatuś ;-) Ślicznie powiedziane i słodko brzmi z ust takiego małego człowieczka:tak:

reklama
Do góry