reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja też mam nogi i ręce jak balony... :-( A na wagę boję się wejść po świętach... Pewnie ze 3 kg przywaliłam, bo żarłam wszystko na co miałam ochotę :-p

reklama
Ja też mam nogi i ręce jak balony... :-( A na wagę boję się wejść po świętach... Pewnie ze 3 kg przywaliłam, bo żarłam wszystko na co miałam ochotę :-p

ja jakos na rekach nie widze ale wydaje mi sie ze kolo ostek mam opuchniete, moze nie tak bardzo, ale wydaje mi sie ze jest inaczej niz zawsze. tez boje sie po swietach stanac na wadze, ale stane dopiero u lekarza. U mnie w domu na dodatek ciagle sa smakołyki i mnalo kto chce jesc, no oprocz mnie, ale ja sie wstrzymuje. Niech to zniknie szybko :zawstydzona/y::-p

Dawno tu nie zaglądałam... a mój lekarz już piąty raz potwierdził, że noszę pod sercem chłopczyka :-) tak więc będzie synuś Oliwer (nie Oliwier!) :-):-):-)

również proszę o przepisanie mnie na listę "wiedzących" ;-)

a co to za imie?? z jakiego jezyka?? tak z cieakowsci pytam...

reklama
na dzien dzisiejszy 8 kg do przodu.. a jeszcze 2 miesiące..:szok:

Mam wrażenie,że chcesz żeby wszyscy się zachwycali twoja wagą i doskonale zdajesz sobie sprawę,że 8 kg na ten etap ciąży to nie jest dużo. Zresztą raz już się wypowiedziałaś na temat kobiet, które przytyły sporo w ciąży, więc przestań już się swoją wagą zachwycać i nie udawaj że jesteś załamana ośmioma kilogramami.

Do góry