reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18

Ja poznam wage Witusia jutro wieczorem, ale cos czuje, ze 2,5kg to on ma napewno, bo czuje, ze jest duzy i ma "ciezkie" ruchy. a brzuch mam inny niz w pierwszej ciazy. Wtedy byl taki bardziej rozlany jakby a teraz jest mega ciezka kula z przodu.

TRZYMAM KCIUKI ZA USG. NAPISZ PRĘDZIUTKO JAK Z WAGĄ

Shingle - no to już duża Twoja córcia!!! Napisz jak po państwowym usg ją zmierzą.
copy.png
favicon.ico

reklama
Mi sie podoba Adrianek i Mateuszek..ale wybór należy do Was..;-):-)
Najważniejsze by imię się Wam podobało:-)

Ja miałam wybrane dla synka Bartuś (ale okazało się że będzie dziewczynka), ale jesli chodzi o Twoje typy, to Adrianek zawsze mi się tez podobało (cholera wszystkie są ładne -te co wymieniłaś). A i dodam, że mam synka Oliwierka.

Ostatnia edycja:
U mnie wczoraj w 34 tygodniu waga 2400, i podobno mieści się w normie, wiec raczej mój synek nie bedzie ważył te 4 kg tak jak utrzymywali niedawno jeszcze, tylko bedzie przeciętnym noworodkiem tak powiedział lekarz tylko moze być długi (dokładnie jak moj mąż :p wysoki i chudy). Z wymiarów wychodzi 35/36 tygodni :):-)

Ja jestem po kolejnym USG i trzeci lekarz nie ma wątpliwości - na bank córcia :rofl2::rofl2::rofl2:
Ale troszkę mnie zaskoczył wagą. Wczoraj ważyła 2100 a dzisiaj inny lekarz obliczył 2500... Ciekawe ile będzie ważyć przy urodzeniu ;-)

U mnie wczoraj w 34 tygodniu waga 2400, i podobno mieści się w normie, wiec raczej mój synek nie bedzie ważył te 4 kg tak jak utrzymywali niedawno jeszcze, tylko bedzie przeciętnym noworodkiem tak powiedział lekarz tylko moze być długi (dokładnie jak moj mąż :p wysoki i chudy). Z wymiarów wychodzi 35/36 tygodni :):-)

hihi to tak jak moj artur, dluuugi i chudy :) i Iga tez jest długaśna - tak powiedziała mi lekarka. Ciekawe czy to sie sprawdzi :) ? ;)

reklama
Do góry