madzia8310
Fanka BB :)
Oj tak...z tą siłą po porodzie jest różnie...zależy od porodu, od tego na ile byłaś wypoczęta przed porodem...Ja w czasie swojego porodu zasypiałam między skurczami...nie wiem tak naprawdę jak bym sie czułam po porodzie bo juz 2 godziny po nim działałam tylko w szoku...adrenalina mi tak skoczyła ze nie czułam bólu i zmęczenia przez dwa dni...ale to naszczęscie juz za nami!
Ale słyszałam ostatnio o jednej dziewczynie z mojego miasta która urodziła zdrowe dziecko...a w czasie karmienia piersia tuż po porodzie zasnęła- maleństwo się udusiło...
Nie wyobrażam sobie nwet takiej sytuacji
...ale wierzę że mama była mega zmęczona- a takie zmęczenie jest silniejsze od nas....
Więc nie ma co na siłę pokazywać jakie z nas dobre mamusie....przecież nic się nie stanie jak kilka godzin odpoczniemy po porodzie....jeśli nasz organizm bedzie tego potrzebował to nie wolno z tym walczyc.
Ale słyszałam ostatnio o jednej dziewczynie z mojego miasta która urodziła zdrowe dziecko...a w czasie karmienia piersia tuż po porodzie zasnęła- maleństwo się udusiło...

Nie wyobrażam sobie nwet takiej sytuacji

Więc nie ma co na siłę pokazywać jakie z nas dobre mamusie....przecież nic się nie stanie jak kilka godzin odpoczniemy po porodzie....jeśli nasz organizm bedzie tego potrzebował to nie wolno z tym walczyc.