reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
za ch*ja bym nie dala zeby pielegniarki mi nie przynosily dziecka. A co to Ku*wa lezec nawet nie moze przy mnie? wiem ze to byl ciezki porod ale kobieta ma w sobie cos takiego, takie uczucie ze musi od razu zajmowac sie dzieckiem. Poje*ane.nigdy w zyciu tak nie dam. Darlabym sie zeby mi dali moje dziecko - to jest ich obowiazek i moje prawo. Kropka.

No nie byłabym taka pewna. Jak urodzisz to na bank Ci pokażą Igę, ale będziesz miała ochotę odpocząć po porodzie. Wręcz bym powiedziała że nie będziesz miałą siły na "opiekowanie się" dzieckiem.
Ja wybłagałam położne żeby zabrały mojego Lolka na godzinę, bo się bałam że go nie usłyszę jak będzie płakał (nie spałam 5 nocy, a sam poród trwał 28 h).
Uważam że położne super postąpiły zabierając dzieciątko :tak:

Dziewczyny nie przejmujcie się tak, to że wyglądacie na mniej zaawansowaną ciążę to nic takiego. A jeśli rzeczywiście brzuszki są mniejsze niż u innych, to tylko się cieszyć, bo przynajmniej tak bardzo nie nie przeszkadza we wszystkim co się robi ;-)
Ja wczoraj byłam w pracy odwiedzić koleżanki (po miesięcznej już prawie przerwie), to stwierdziły, że nic a nic nie urosłam od kiedy widziały mnie po raz ostatni.:sorry::eek:
Ja się nie martwię, bo brzuszki rosną różnie, a lekarz mówi, że u Małej wszystko OK i się dobrze rozwija :-):tak: Więc ja nie będę sobie problemów na siłę szukać ;-):-D

U mnie też 32 tydzień i synuś waży ok 1500 g ale lekarz mi mówił bym się nie martwiła, że teraz powinien zacząć przybierać na wadze

Mi też powiedział żebym narazie się nie martwiła, ze martwić się będziemy jeśli na następnej wizycie też tak mało przybierze na wadze, bo 3 tyg. temu mała ważyła 1490, więc to trochę sporo, a teraz przystopowała i ze waga się wyrównuje. Ale skoro Twój synek też tak mało waży i lekarz też nie karze się przejmować, to trochę mnie uspokoiłaś;-)
Zresztą wolałabym zeby córcia nie urodziła się bardzo duża, ale i tak najważniejsze, żeby
była zdrowa, waga w tym przypadku jest mało ważna;-)

alexandriaa właśnie zauważyłam, że też jesteś z Jeleniej Góry, pozdrawiam serdecznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry