reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
dla mnie koszmarne jest przewracanie się z boku na bok w nocy... nawet kolana mnie bolą... jak czołg,,,

mnie kolana nie bolą, ale przewracanie się w nocy zajmuje mi strasznie duuużo czasu :) Mnie najbardziej dziwi sikanie - wiem, że to śmieszny problem, w zasadzie nawet nie problem, ale wciąż nie moge sie przyzwyczaić, ze chce mi się sikać jak jasna cholera, lece do kibelka, mysle sobie - normalnie niagara będzie, a tam ledwie, ledwie i ... koniec.
I za godzinkę/dwie powtórka!
Ach ten zmniejszony pęcherz...:zawstydzona/y:

reklama
My wczoraj oglądaliśmy naszą Łucję. Waży 1560g- czyli jest drobniutka. Nóżki ma bardzo długie. Generalnie jest w 16 centylu. Jesteśmy w 31 tyg i 2 dniu, a Lusia ma wielkość na 30 tydz, nóżki na 32 a brzuszek na 29 tydz.

aa to jak masz prawdidłową florę bakteryjną to ok;-) ale i tak wrazie czego zrezygnuj z tych wkładek...wiem że czasem jak jakieś leki dodatkowe sie bierze, szczególnie antybiotyki to powodują, że andżela jest wrażliwa, podatna na infekcje...ale chyba tez zapytać lekarza trzeba...bo jak zdrowotnie jest tam wszystko oki..to co może stanowić problem????:eek::eek:

co do zapachowych wkładek to się zgadzam, ja dopiero w ciąży zaczęłam mieć z nimi problemy, tak samo jak z niektórymi płynami do higieny, teraz używam zwykłych nie pachnących wkładek i płynu dla kobiet w ciązy i jest grejt:tak:

reklama
Do góry