reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
A ja mialam rozne ksztalty smoczkow dla corki. I byl to zabieg celowy, zeby Mala nie przwyczaila sie do jednego ksztaltu. Zmienialam jej smoczka co miesiac (taki moj maly bzik, zeby jeden nie byl zbyt dlugo:-p) i zawsze kupowalam inny nie byl poprzednio, zeby nie bylo wielkiego przywiazania do danego smoczusia. No i udalo sie. Do roczku smoczek sluzyl wylacznie do zasypiania. Jak zasnela to go wypluwala i na tym sie konczyla potrzeba. W ciagu dnia nie dostawala go wogole. A po roczku poszedl bez problemu w odstawke w ciagu jednego dnia.

reklama
kurcze ciężko powiedzieć, poczekaj zobacz jak zareaguje na odstawienie wkładek a tantuum rosę możesz swoją drogą kupić (jedna saszetka ok 3zł), na pewno nie zaszkodzi:tak: ale co do warg sromowych to ja też mam bardziej nabrzmiałe, spulchnione... więc jeśli wyniki masz dobre to taka Twoja "uroda"?? daj znać po kilku dniach czy przeszło:tak:

ooo to ja też to mam, normalnie te uderzenia gorące są dobijające zwłaszcza w nocy, nieraz mierzyłam temp bo byłam zlana potem i pewna że mam gorączkę a tam nic standardowo 37,1.... eeeej Celira a może my po fenku tak mamy???:eek:

ooo Luczynka dobry pomysł wart zapamietania:tak:
ja na razie kupiłam jakis zakrzywiony niby jak sutek czy coś z NUK, ale nie zamierzam go stosować no chyba że mały wymusi... ale z tego co widze wiele kobiet radzi sobie bez smoka:tak:

ooo to ja też to mam, normalnie te uderzenia gorące są dobijające zwłaszcza w nocy, nieraz mierzyłam temp bo byłam zlana potem i pewna że mam gorączkę a tam nic standardowo 37,1.... eeeej Celira a może my po fenku tak mamy???:eek:
Mi na szczęście już to przeszło ale też tak miałam, że w nocy cała zlana potem byłam... Normalnie jakbym właśnie prysznic wzięła...

kurcze ciężko powiedzieć, poczekaj zobacz jak zareaguje na odstawienie wkładek a tantuum rosę możesz swoją drogą kupić (jedna saszetka ok 3zł), na pewno nie zaszkodzi:tak: ale co do warg sromowych to ja też mam bardziej nabrzmiałe, spulchnione... więc jeśli wyniki masz dobre to taka Twoja "uroda"?? daj znać po kilku dniach czy przeszło:tak:

rzcej uroda nie, bo to sie stalo nagle, a trwa juz 2 miesiace :( I najwazniejsze ze gdyby to byla "uroda" to by nie bolalo tak cholernie.

uderzen nie mam, tylko to sikanie. No i czasami brzuch mnie ciagnie. No i w stawach biodrowych boli czasem. Reszta nic.Spac tez raczej spie. Mi nie przeszkadza ciaza w spabiu tylko to ze tyle sie ucze. Dzis mi sie sniło ze przyszli do mnie kozacy i kazali opowiadac o rokoszach. :| bo inaczej corke mi zabiora. Potop z kozakami mi sie w nocy sni, bojarzy...:| tragedia, ciagle sie budze. No oczywiscie na siku tez sie budze. Reszta raczej spoko.

Ja kupiłam taki
853316840

A jeszcze wygrałam laktator :-) LAKTATOR TOMMEE TIPPEE +TERMOOPAKOWANIE (844560025) - Aukcje internetowe Allegro

A tu są linki do moich przedostatnich zdobyczy :-D (Swoją drogą polecam tego sprzedawcę)

SZCZOTKA do BUTELKI i SMOCZKA Canpol 2/412 TANIO! (829291624) - Aukcje internetowe Allegro
Tippee BUTELKA 260 ml 2 SZT 0% Bph +SMOCZKI kolory (833933769) - Aukcje internetowe Allegro
FRIDA Aspirator do noska NAJLEPSZY plus 4 FILTRY (834800239) - Aukcje internetowe Allegro
MAJTKI poporodowe r.XL 5szt BabyOno TANIO! +GRATIS (836176645) - Aukcje internetowe Allegro
Tippee SMOCZEK silikon AIR 0-3m. 2 szt. PROMOCJA (837512642) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE z kapturem BABYONO 76x76 TANIO! (842439072) - Aukcje internetowe Allegro
SZCZOTKA do włosów Z GRZEBYKIEM Canpol +GRATIS (832652634) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się dzisiaj jakieś głupoty śniły i pół nocy się co chwilę budziłam zestresowana...A jak już usnęłam porządnie to mnie budzik musiał "zabić" :-(

Do góry