reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
lol, żeś pojechałaBoshe dziewczyny jak wy to robicie że wy aż tyle tyjecie! ta 30 ta 20 kg! t jest bardzo dużo! a jak to potem zrzucić? Ja nigdy nie mialam tendencji do tycia i tak w ciąży też jest jak narazie przytyłam 6 kg a to juz prawie 7 miesiąc. mam dobrą wagę i sie ciesze z tego.:-)
No dokładnie cyrk i wesołe miasteczko:-) Dobrze powiedziane.:-)Masz rację, hustawka to była przed okresem. Teraz to my mamy całe wesołe miasteczko i cyrk razem wzięte;-)
Z tym plasterkiem spróbuję, ale pępek jest nadal wklęsły, tylko w środku zaczyna się robić mała górka.
A jak jest refluks to nie ma też zgagi?
Nie mam pojęcia co do tej zgagi

Refluksy są różne ale najczęściej chodzi o niezamykanie jakiejś tam zastawki i wtedy prawie wszystko się zwraca... A to pieczenie wg mnie to klasyczna zgaga 
A co do humorków to niestety bardzo łatwo się wnerwiam, a mój M twierdzi że "pracuje" nade mną i mnie wkurza żebym się umiała kontrolować. MASAKRA...

A co do humorków to niestety bardzo łatwo się wnerwiam, a mój M twierdzi że "pracuje" nade mną i mnie wkurza żebym się umiała kontrolować. MASAKRA...
Ale tylko na lewym boku? To możliwe?Refluksy są różne ale najczęściej chodzi o niezamykanie jakiejś tam zastawki i wtedy prawie wszystko się zwraca... A to pieczenie wg mnie to klasyczna zgaga![]()
aninaka
Hm... To spróbuj kiedyś rzucić talerzem w ścianę (och, jak to pomaga

aninaka
Boshe dziewczyny jak wy to robicie że wy aż tyle tyjecie! ta 30 ta 20 kg! t jest bardzo dużo! a jak to potem zrzucić? Ja nigdy nie mialam tendencji do tycia i tak w ciąży też jest jak narazie przytyłam 6 kg a to juz prawie 7 miesiąc. mam dobrą wagę i sie ciesze z tego.:-)
Każda kobieta jest inna. I ciąża też. Ja już się przyzwyczaiłam do tego, że waga zachowuje się czasem niezależnie od tego, co i jem i ile. Ostatnio jem bardzo dużo a waga stoi (70 kg

Ciesz się, że tylko tyle przytyłaś, bo będzie ci łatwiej zrzucić, ale nie dobijaj nas takimi komentarzami;-) Wystarczy, że same czujemy się nie tego. Plus czasem docinki od strony znajomych czy rodziny...
To sobie kiepski moment znalazł na "pracę" nad Toba:-) Przecież my teraz jesteśmy nieobliczalne

reklama
Podziel się: