reklama
aninaka
Fanka BB :)
No ja tak miałam w I trymestrze. Potem się trochę poprawiło, a teraz znowu wraca. Ale najgorsze są moje nerwy. Raz tak dałam popalić mojemu M (w I trymestrze), że w samochodzie spał. Na usprawiedliwienie powiem, że nie wiedziałam, że tam śpi, myślałam, że pojechał do siebie do domuCzytałam kiedyś, że kobiety w ciąży mają tzw. huśtawkę nastrojów, ale ja stwierdziłam, że taką huśtawkę to ja miałam podczas okresu, teraz to jakaś masakra. Normalnie potwór ze mnie wychodzi
A mój jest ciągle wklęsły, nigdy taki nie był, i jakiś się taki bardziej rozciągnięty zrobił. Naklej sobie może na ten pępek plasterek, żeby Ci się o ubrania nie ocierał, bo to boli podobno
Co do mojego mrowienia jak leżę na lewej stronie to gdzieś wyczytałam, że to może być refluks żołądkowyDzisiaj idę do lekarza to jak nie zapomnę (bo ja mam sklerozę) to się zapytam:-)
Masz rację, hustawka to była przed okresem. Teraz to my mamy całe wesołe miasteczko i cyrk razem wzięte;-)
Z tym plasterkiem spróbuję, ale pępek jest nadal wklęsły, tylko w środku zaczyna się robić mała górka.
A jak jest refluks to nie ma też zgagi?
_Pysia_
ja przez 3 tygodnie od wizyty do wizyty chodze z karteczką i spisuje pytania, bo na poczatku chodziłam a o połowę nie zapytałamNo ja tak miałam w I trymestrze. Potem się trochę poprawiło, a teraz znowu wraca. Ale najgorsze są moje nerwy. Raz tak dałam popalić mojemu M (w I trymestrze), że w samochodzie spał. Na usprawiedliwienie powiem, że nie wiedziałam, że tam śpi, myślałam, że pojechał do siebie do domuCzytałam kiedyś, że kobiety w ciąży mają tzw. huśtawkę nastrojów, ale ja stwierdziłam, że taką huśtawkę to ja miałam podczas okresu, teraz to jakaś masakra. Normalnie potwór ze mnie wychodzi
A mój jest ciągle wklęsły, nigdy taki nie był, i jakiś się taki bardziej rozciągnięty zrobił. Naklej sobie może na ten pępek plasterek, żeby Ci się o ubrania nie ocierał, bo to boli podobno
Co do mojego mrowienia jak leżę na lewej stronie to gdzieś wyczytałam, że to może być refluks żołądkowyDzisiaj idę do lekarza to jak nie zapomnę (bo ja mam sklerozę) to się zapytam:-)
aninaka
ich ćwiczenie jest bardz oważne, bo jest szansa ze cię nie natna, potem na starosć nie bedzie problemu z nietrzyamneim moczu, a wcześniej jak je dobrze wyćwiczysz to facet Ciean rękakach będzie nosił![]()
Z tym ostatnim to racja

S
SugarbabyLove
Gość

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Patrycja, zycze Wam aby wszystko bylo w porzadku - i napewno bedzie:-)
Ja mam nastepna wizyte na 03.12 :-)
Dziękuje Wam DziewczynkiPewnie teraz Patrycja siedzi u lekarza :-) Mocno trzymam kciuki![]()

Dziewczyny a robicie ten masaż krocza sławny?
jak narazie doczytałam ,ze to polozna robi...
Zdaje się że piszecie o masażu szyjki macicy. To jest zawsze tuż przed porodem robione, nie każda kobieta to ma. No i ja nie mam bladego pojęcia dlaczego to się nazywa masaż - nap***ala niemiłosiernie...
reklama
_Pysia_
Zdaje się że piszecie o masażu szyjki macicy. To jest zawsze tuż przed porodem robione, nie każda kobieta to ma. No i ja nie mam bladego pojęcia dlaczego to się nazywa masaż - nap***ala niemiłosiernie...
no bo Ci nie napiszą ugniatanie, albo masakra
Podziel się: