reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
CześćLutóweczki!
Zaglądam do was dopiero2 raz. Mój Gin znowu powiedział że termin porodu przesunie się na 90 % na koniec lutego ( 27-28.02). heh już troszkę przyzwyczaiłam się do marcóweczek -termin miałam na 2-3.03. :) Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i cieszy mnie fakt że już coraz bliżej do spotkania 1 stopnia ;-). Mój P tweirdzi że jestem zboczona:-D bo nie moge doczekać się porodu- ale jestem ciekawa czy za 2 razem będzie inaczej- mam tylko nadzieję że będzie Łatwiej!!
Pozdrowienia i miłej niedzieli!
Witaj Sylusia :-)To tez moj drugi porod ale boje sie jak niewiem co:szok::eek:
Polog wole bardziej od porodu :tak:Ja tez mam nadzieje, ze latwiej bedzie...

reklama
Hej Kochane mam do Was pytanko.
Czy któraś miała takie coś?
Mianowicie nie mogę siedzieć w ogóle max to dwie minuty. Obojętnie jak usiądę to czuję jak by prawe dolne żebro mi się w coś wbijało i boli jak cholera tak, że muszę się kłaść. Jak leże obojętnie w jakiej pozycji czy chodzę to tego nie czuje. Z dobry tydzień mnie już tak boli. Byłam u lekarza ale powiedział mi, że wszystko jest ok. Nie wiem jak sobie z tym bólem poradzić i co to jest. Nie chcę do końca ciąży tylko leżeć albo stać. Macie jakieś pomysły?

SugarbabyLove - mnie też ostatnio krzyż boli:-( Tragedii jeszcze nie ma, ale czasem ciężko się ułozyć, zwłaszcza jak się przebudzę nad ranem, to już potem najczęściej nie śpię.

Dziewczyny a robicie ten masaż krocza sławny?

Edyta mi lekarz kazał brać magnez na te skurcze. Powiedział że nie powinnam mieć więcej niż 5 razy na godzinę, poza tym mam trochę krótką szyjkę, więc na wszelki pożarny mam macicę rozluźniać.

Majsii a może Dzidzia wepchnęła Ci rączkę albo nóżkę pod żebra ?

Ja nie słyszałam o masażu krocza...
A co do masażu piersi to mi lekarz narazie kazał się wstrzymać. Mam zacząć po 30 tygodniu.

reklama
Do góry