reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Hej, dzisiaj zauważyłam, że przy schylaniu boli mnie brzuch. Jakby był bardzo pełny. No w sumie to przecież jest;-), ale nie wiem, czy to normalne. Zapytam lekarza na następnej wizycie ale powiedzcie teraz, czy Wy też tak macie?
oj tak, tez tak mam. A juz najbardziej boli kiedy chce mi sie siku. Albo straaaasznie boli jak dzidzia sie rozpycha- mam wtedy brzuch ksztaltu poprzecznego.az mnie nery wtedy bola.

reklama
oo jakie miłe powitanie :-D
Dziekuje dziekuje jak sie miewacie śniezynki? no i jak tam brzuszki?? ;-)
LadyMocca- ja mam termin tez pod koniec lutego.. jak mały nie bedzie chciał wyjść do końca miesiąca to będe niestety Marcówką...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi dokucza tylko kręgosłup... Zauważyłam że nie mogę stać dłużej niż pół godziny, bo później mnie okrutnie nap***ala krzyż... :-( A do końca pewnie ponad 3 miesiące...

Witam kobietki!
Wiadomo że każda znasz lubi mieć ładne ogolone nogi i dbać także o owłosienie w okolicach intymnych chociaz to drugie to juz kwesia gustu- jedna goli inna nie. Więc może wypowiedzcie się dziewczyny jak u was wygląda golenie w ciąży.. przy tym rosnącym wciąż brzuszku??
Ja szczeże mówiąc juz zaczynam miewać z tym kłopoty..żeby nogi ogolić to jakoś jeszcze daje rade.. ale Tamte okolice to juz jest ciężko, musze wołać TZ-ta żeby sprawdzał czy dobrze sie wygoliłam bo przez brzuch nic prawie nie widze no a schylić sie zabardzo juz też nie potrafię.. Można sie przy tym goleniu uśmiać troche ale trzeba też uważać żęby sie nie zaciąć..
Czekam na ciekawe wypowiedzi może jakieś "sztuczki" codo golenia? :-p ;-)
Pozdrawiam brzuchaczki:-D.

reklama
Do góry