reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
czekaj to mnie juz za 6 lat starosc czeka...no niewiedzialam...haha
32 to nie stara...!!! i nawet mi tak nie myslec prosze:)zycie zaczyna sie po 30-tce pamietasz????:)no i zeby mi to byl ostatni raz
Tak jest:-)
tylko jak tak poczytuje to forum gdzieniegdzie, to tak sie wlasnie czuje, ze po 30-tce to juz w ciazy byc nie wypada:-)
Ale tutaj gdzie mieszkam to dziewczyny w tym wieku(nie wszystkie oczywiscie) dopiero decyduja sie na bejbiki. A w sumie to nie czuje sie staro, smigam jeszcze calkiem, calkiem:-D:-D:-D

Tak jest:-)
tylko jak tak poczytuje to forum gdzieniegdzie, to tak sie wlasnie czuje, ze po 30-tce to juz w ciazy byc nie wypada:-)
Ale tutaj gdzie mieszkam to dziewczyny w tym wieku(nie wszystkie oczywiscie) dopiero decyduja sie na bejbiki. A w sumie to nie czuje sie staro, smigam jeszcze calkiem, calkiem:-D:-D:-D

nie wiem czemu tak sie czujesz kochan...mamy przeciez pare mam po 30-tce i tez sie jeszcze "jakos" trzymaja haha...to ty nie wiesz ze w ciazy wypada byc miedzy 30-a 40 bo tak te stare baby na nas patrza jakbysmy conajmniej kogos zabily...a zapomnialy jedze jedne ze w czasie wojny to one dzieci mialy w wieku 18 lat bo moda byla hajtac sie bardzo wczesnie... rece opadaja...

To pamiętaj, żeby laski z tyłu nie zostawić;-);-);-);-);-)
no laska to wazna rzecz bez niej to nie ma co sie juz z domu ruszac...bo daleko nie zajdziesz:p haha

nie wiem czemu tak sie czujesz kochan...mamy przeciez pare mam po 30-tce i tez sie jeszcze "jakos" trzymaja haha...
Nie, nie nie jest tak zle:-) Ale smiac mi sie chce jak komus "narzekam", ze akurat dzisiaj sie zle czuje, i ten ktos mi mowi "No kochana, juz nie masz 20 lat"
Normalnie szok:szok::szok::szok: Przeciez i 17-stki (bo i takie sie zdarzaja przeciez) w ciazy tez maja lepsze i gorsze dni, prawda;-)
A kurcze, juz gdzies wspominalam, ze w moim kregu znajomych jeszcze 3 laski sa w ciazy i kazda jest po 30-tce:-D:-D
Tak, ze nie jest najgozej.
Normalnie za duzo jem:zawstydzona/y: Wczoraj na kolacyjke 4 parowki i watroba mi sie wsciekla:no: No ale po 30-tce to sie nie ma co dziwic....

Hello!!! Może mnie ktoś dopisać na tą listę wiedzących.
Termin - 27 luty, córcia Julia:-) (Uff... dobrze że w tym roku luty ma tylko 28 dni:-))
A swoją drogą fajna nazwa te Śnieżynki. Pozytywnie mi się jakoś kojarzy

Lekarza mam z Rydygiera, więc najpewniej tam się wybieram. Planuję jeszcze po Nowym Roku zrobić zwiad w tym szpitalu i poszukać jakiejś fajnej położnej.
A Ty gdzie?
Może się spotkamy?:-)

Witam wszystkie nowe Lutóweczki,
no i kolejną Łodziankę,
Ja mam termin pomiędzy Twoimi terminami: 26luty :-D

Ja miałam cc w Rydygierze i raczej nie tęsknię za ponowną wizytą w tym szpitalu, teraz zdecydowałam się na ICZMP.
Mieszkasz gdzieś w okolicy skoro tu się 'prowadzisz'? Ja póki co jeszcze na Bałutach.

Pozdrawiam
Wszystkie Brzuszki :-)

reklama
Ale smiac mi sie chce jak komus "narzekam", ze akurat dzisiaj sie zle czuje, i ten ktos mi mowi "No kochana, juz nie masz 20 lat"
Ja mam 26 i cały czas czuję się masakrycznie. Mam chyba wszystkie książkowe objawy ciąży. Najpierw 3 miesiące wymioty kilka razy dziennie, sikanie jak stary dziadek z prostatą, węch jak chart myśliwski a teraz jeszcze duszności-normalnie się do sanatorium nadaję a nie na porodówkę:dry:

Do góry