reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
czekaj to mnie juz za 6 lat starosc czeka...no niewiedzialam...haha
32 to nie stara...!!! i nawet mi tak nie myslec prosze:)zycie zaczyna sie po 30-tce pamietasz????:)no i zeby mi to byl ostatni raz
Tak jest:-)
tylko jak tak poczytuje to forum gdzieniegdzie, to tak sie wlasnie czuje, ze po 30-tce to juz w ciazy byc nie wypada:-)
Ale tutaj gdzie mieszkam to dziewczyny w tym wieku(nie wszystkie oczywiscie) dopiero decyduja sie na bejbiki. A w sumie to nie czuje sie staro, smigam jeszcze calkiem, calkiem:-D:-D:-D

Tak jest:-)
tylko jak tak poczytuje to forum gdzieniegdzie, to tak sie wlasnie czuje, ze po 30-tce to juz w ciazy byc nie wypada:-)
Ale tutaj gdzie mieszkam to dziewczyny w tym wieku(nie wszystkie oczywiscie) dopiero decyduja sie na bejbiki. A w sumie to nie czuje sie staro, smigam jeszcze calkiem, calkiem:-D:-D:-D

nie wiem czemu tak sie czujesz kochan...mamy przeciez pare mam po 30-tce i tez sie jeszcze "jakos" trzymaja haha...to ty nie wiesz ze w ciazy wypada byc miedzy 30-a 40 bo tak te stare baby na nas patrza jakbysmy conajmniej kogos zabily...a zapomnialy jedze jedne ze w czasie wojny to one dzieci mialy w wieku 18 lat bo moda byla hajtac sie bardzo wczesnie... rece opadaja...

To pamiętaj, żeby laski z tyłu nie zostawić;-);-);-);-);-)
no laska to wazna rzecz bez niej to nie ma co sie juz z domu ruszac...bo daleko nie zajdziesz:p haha

nie wiem czemu tak sie czujesz kochan...mamy przeciez pare mam po 30-tce i tez sie jeszcze "jakos" trzymaja haha...
Nie, nie nie jest tak zle:-) Ale smiac mi sie chce jak komus "narzekam", ze akurat dzisiaj sie zle czuje, i ten ktos mi mowi "No kochana, juz nie masz 20 lat"
Normalnie szok:szok::szok::szok: Przeciez i 17-stki (bo i takie sie zdarzaja przeciez) w ciazy tez maja lepsze i gorsze dni, prawda;-)
A kurcze, juz gdzies wspominalam, ze w moim kregu znajomych jeszcze 3 laski sa w ciazy i kazda jest po 30-tce:-D:-D
Tak, ze nie jest najgozej.
Normalnie za duzo jem:zawstydzona/y: Wczoraj na kolacyjke 4 parowki i watroba mi sie wsciekla:no: No ale po 30-tce to sie nie ma co dziwic....

Hello!!! Może mnie ktoś dopisać na tą listę wiedzących.
Termin - 27 luty, córcia Julia:-) (Uff... dobrze że w tym roku luty ma tylko 28 dni:-))
A swoją drogą fajna nazwa te Śnieżynki. Pozytywnie mi się jakoś kojarzy

Lekarza mam z Rydygiera, więc najpewniej tam się wybieram. Planuję jeszcze po Nowym Roku zrobić zwiad w tym szpitalu i poszukać jakiejś fajnej położnej.
A Ty gdzie?
Może się spotkamy?:-)

Witam wszystkie nowe Lutóweczki,
no i kolejną Łodziankę,
Ja mam termin pomiędzy Twoimi terminami: 26luty :-D

Ja miałam cc w Rydygierze i raczej nie tęsknię za ponowną wizytą w tym szpitalu, teraz zdecydowałam się na ICZMP.
Mieszkasz gdzieś w okolicy skoro tu się 'prowadzisz'? Ja póki co jeszcze na Bałutach.

Pozdrawiam
Wszystkie Brzuszki :-)

reklama
Ale smiac mi sie chce jak komus "narzekam", ze akurat dzisiaj sie zle czuje, i ten ktos mi mowi "No kochana, juz nie masz 20 lat"
Ja mam 26 i cały czas czuję się masakrycznie. Mam chyba wszystkie książkowe objawy ciąży. Najpierw 3 miesiące wymioty kilka razy dziennie, sikanie jak stary dziadek z prostatą, węch jak chart myśliwski a teraz jeszcze duszności-normalnie się do sanatorium nadaję a nie na porodówkę:dry:

Do góry