reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
no wstan i sie przejdz kawalek...kochana zawsze jedna noga ci z tylu zostaje bo jedna do przodu idzie nie???haha rozwalilas mnie teraz toc nie dajesz dwoch nog do przodu bo bys sie przewrocila jak kroka chcesz dac haha
Z\ ta noga to sie usmialam
A mnie meczy zgaga,wczoraj w nocy obudzilam sie z palacym gardlem ale znalazlam na nia sposob chociaz troche pomaga (zimne mleko z lodowki)mnie ratuje
Z\ ta noga to sie usmialam
A mnie meczy zgaga,wczoraj w nocy obudzilam sie z palacym gardlem ale znalazlam na nia sposob chociaz troche pomaga (zimne mleko z lodowki)mnie ratuje
dobrze ze moj poprawiacz humoru zadzialal haha...a zgage to ja juz przerobilam ...ale mam sposon na mede...mnie zimna woda pomaga...ale to tak szklana od razu bez pieszczenia sie
monikasia
Fanka BB :)
Oooo, sluchaj Kochana...32 minelo jak...niewiem coto ile ty masz lat ze za taka stara sie uwazasz???
aninaka
a mi to już nie mogłaś tego napisać, nie? :-) Wymyślam rózne sposoby (śledź, mleko) a ty sie tylko po cichu śmiejeszdobrze ze moj poprawiacz humoru zadzialal haha...a zgage to ja juz przerobilam ...ale mam sposon na mede...mnie zimna woda pomaga...ale to tak szklana od razu bez pieszczenia sie
a mi to już nie mogłaś tego napisać, nie? :-) Wymyślam rózne sposoby (śledź, mleko) a ty sie tylko po cichu śmiejesz
a tobie zgaga tez dokucza???? sluchaj na mnie dziala bo mleka nie zniese....haha ja sie tak ratuje bo juz wytrzymac nie moglam...ok ide palulu....dobranoc
Oooo, sluchaj Kochana...32 minelo jak...niewiem co
czekaj to mnie juz za 6 lat starosc czeka...no niewiedzialam...haha
32 to nie stara...!!! i nawet mi tak nie myslec proszezycie zaczyna sie po 30-tce pamietasz????no i zeby mi to byl ostatni raz
monikasia
A mi sie przypomnialo, ze migdaly sa dobre na zgage. zeby nie bylo, ze wiedzialam i nic nie powiedzialam:-)
reklama
aninaka
Migdały to miały pomagać na mdłości i wtedy jadłam. Przez to kojarzą mi się z rzyganiem i już ich nie cierpię... nie ruszę za nic. To idę popieścić moją zgagę kolejnym śledziemA mi sie przypomnialo, ze migdaly sa dobre na zgage. zeby nie bylo, ze wiedzialam i nic nie powiedzialam:-)
Podziel się: