reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
no wstan i sie przejdz kawalek...kochana zawsze jedna noga ci z tylu zostaje bo jedna do przodu idzie nie???haha rozwalilas mnie teraz toc nie dajesz dwoch nog do przodu bo bys sie przewrocila jak kroka chcesz dac haha:p

Z\ ta noga to sie usmialam:-D:-D:-D
A mnie meczy zgaga,wczoraj w nocy obudzilam sie z palacym gardlem ale znalazlam na nia sposob chociaz troche pomaga (zimne mleko z lodowki)mnie ratuje

Z\ ta noga to sie usmialam:-D:-D:-D
A mnie meczy zgaga,wczoraj w nocy obudzilam sie z palacym gardlem ale znalazlam na nia sposob chociaz troche pomaga (zimne mleko z lodowki)mnie ratuje

dobrze ze moj poprawiacz humoru zadzialal haha...a zgage to ja juz przerobilam ...ale mam sposon na mede...mnie zimna woda pomaga...ale to tak szklana od razu bez pieszczenia sie:p

a mi to już nie mogłaś tego napisać, nie? :-) Wymyślam rózne sposoby (śledź, mleko) a ty sie tylko po cichu śmiejesz:wściekła/y:

a tobie zgaga tez dokucza???? sluchaj na mnie dziala bo mleka nie zniese....haha ja sie tak ratuje bo juz wytrzymac nie moglam...ok ide palulu....dobranoc:)

A mi nie pomagaly zadne rodzynki,ani woda tylko mleczko jest ratunkiem:-D tylko jak pomysle ze to jeszcze 3 miesiace ze zgaga to mnie cos strzela:wściekła/y:

reklama
Do góry