Witam nowe lutoweczki, juz sie pogubilam kogo witalam a kogo nie, bo tyle dziewczyn do nas dolaczylo, hihi
![]()
Ja mam tak samo. :-)
Dlatego ostatnio piszę: "Witam wszystkie Nowe...." ;-)
Jest to jakieś wyjście z sytuacji :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam nowe lutoweczki, juz sie pogubilam kogo witalam a kogo nie, bo tyle dziewczyn do nas dolaczylo, hihi
![]()
ja czekaj wlasnie sie mamuski pytam ile...3500...mowi mi i 55cm...no wiec nie za mala haha
A mnie cycole tez ostatnio cos nie bardzo...i bola...ale najwieksze jazdy to mam ze stopami no bola jak cholera...a jakie zylaki mi sie porobily i kostek nie widac juz w nogch takie kolki mam no...
A ty Kasienko nie denerwuj sie tylko przy nastepnej wizycie sie zapytaj lekarza co i jak????
laska noś skarpetki tzw. "piętki", takie przed kostkę to i mniej żylaków będzie i kopytka tak nie będą puchły
NOŻ!!!!!!!!!!!!!!!! Od 3 tygodni??? już dawno powinnaś być po usg!!!!!!! To może być tylko gruczoł i jest normlane, albo włókniak i jest to nie szkodliwe, ale kurde już dawno u leakrza powinnas byćNo to TURBOSIUNIOLODÓWECZKA was zawstydzi! Ja ważyłam 1700!!!Podobno wyglądałam jak miniaturka dziecka, a mama karmiąc mnie butelką musiała smoczek zwijać w trąbkę bo inaczej mi się do buźki nie mieścił
A co do bólu piersi, to ja mam problem... od ponad 3 tyg. boli mnie prawa pierś, nawet jak dotknę ją przez przypadek tak delikatnie.. i taką kulkę tam czuję... boję się... :--
-
confused:
Czy to może być coś groźnego? Bo druga mnie nie boli...
Czy to może być coś groźnego? Bo druga mnie nie boli...