reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
:tak:moja gin mówi, ze nawet w 33tc małe może się ułożyć poprawnie tyle ze ma ciaśniej i trudniej. Nasza Zuzinka leży poprzecznie i ma wszystkich w nosie:-D jak nie chciała na USG się pokazać to dużo czytałam właśnie o ułożeniu dziecka i jak mu pozycję pomóc zmienić przez ćwiczenia - i lipa:-D:-) za wczesnie i tyle...

reklama
Ja obstawiam Madalińskiego - Żelazna z ostatnich opinii stwoerdzam że jest trochę przereklamowana... wiecie jak to jest. Dużo chętnych to i jakość spada...
Ale nie odradzam - bo wiem że jak jest dobrze to jest dobrze - warto poczytać co się dzieje w sytuacjach kryzysowych, jak jest z opieka po porodową, czy nie cisną na poród SN jeżeli dziewczyna nie daje rady... warto to wszystko sprawdzić!

Tez tam bede sie rozpakowywać :) podobno jest bardzo dobrze i czysto i milutko. No ale wiecie jak to jest, wcale w naszym przypadku nie musi byc identycznie..kwestia odczuc jest po czesci bardzo subiektywna, szczegolnie w takim momencie naszego zycia.W kazdym razie kazdy mi tam poleca...Mam wlasnie pania doktor z Madalinskiego, i jest niesamowita babką!

HI

Ja wlasnie sie zwazylam i zmierzylam, w 28 tygodniu + 5kg , w biuscie + 5cm, biodra + 2 cm :dry: (ale to raczej rozstaw bioder a nie tluszcz, ponoc po ciazy biodra moga byc o kilka cm szersze i juz tak zostaje buuuu) , brzuch + 12 cm , udo -1 cm (brak cwiczen)
hehhee ale mam notrataki co :-) ja sie zawsze co miesiac wazylam i mierzylam bo uwazam ze waga jest rzadko adekwatna dlatego teraz moge zrobic takie obliczenia

Losek szczuplaczku, gratulacje :). Najbardziej mnie rozbawiła minka przy biodrach. Normalnie 2cm to masakra ;-);-);-)
też mogę zrobić takie obliczenia, ale u mnie wiecej by bylo smutnych minek :)

Nie bede ukrywac,ze ja sie waga troche martwie z tego wzgeldu,ze w maju mamy slub a sukienka ktora zamowilam wymaga szczegolnie szczuplej gory (talii , rak itd ) bo mam gorset i nie moga sie waly tluszczu wbijac w niego....:-p:-p

takze nie chcialabym byc malym slonikiem bo nie wiem czy zdaze zrzucic przez 4 msce....

reklama
Do góry