reklama
A mi USG wyliczyło 25t5d. Ciekawe jak to się przelicza, bo wymiary dzieciaczków mamy bardzo podobne, a wiek się różni aż o tydzień...
moze od marki sprzętu usg??

kiedy masz następną wizytę? ja 25 listopada, ale wcześniej skoczę na 3d, będziemy porównywać na bieżąco

Ja też idę 25 listopadaA wcześniej nie planuję...
hehhe to że tak powiem idziemy łeb w łeb

Będziemy na bieżąco porównywać![]()
dokładnie

i ciekawe jak nam wyjdzie z datą porodu i wagą dzidziolka po urodzeniu

zabeczka
Fanka BB :)
Moj M wazyl 3200, a ja tez gdzies kolo tego, powyzej 3000 napewno bo ja grubasek bylam hihi:-):-)
Moj M stwierdzil ze synek to nie moze wazyc mniej niz on przy urodzeniu i dlatego stara sie mnie na sile dokarmiac

Moj M stwierdzil ze synek to nie moze wazyc mniej niz on przy urodzeniu i dlatego stara sie mnie na sile dokarmiac

Jak jeszcze urodzimy tego samego dnia to się posikamJa już Twój numer zapisałam
![]()
hehe miałybyśmy bliźniaki

reklama
Też słyszałam o szkole rodzenia i położnej.
Niestety, jak dzwoniłam w wrześniu, do szkoła miała już komplet na kurs od listopada do stycznia - czyli taki żebym mogła go skończyć przed porodem. Na późniejszy mnie nie przyjęli.
Z położna niestety to samo - tylko jedna z tych które sa podane na liście, stwierdziła że "może będzie miała termin". I trzeba się o ten termin dowiedzieć w grudniu. Reszta ma pozajmowane terminy do maja i czerwca.
A czy wiesz coś może o lekarzach z Fundacji św. Zofii?
Niestety, jak dzwoniłam w wrześniu, do szkoła miała już komplet na kurs od listopada do stycznia - czyli taki żebym mogła go skończyć przed porodem. Na późniejszy mnie nie przyjęli.
Z położna niestety to samo - tylko jedna z tych które sa podane na liście, stwierdziła że "może będzie miała termin". I trzeba się o ten termin dowiedzieć w grudniu. Reszta ma pozajmowane terminy do maja i czerwca.
A czy wiesz coś może o lekarzach z Fundacji św. Zofii?
Podziel się: