reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Tygrynka gdzieś czytałam Twoją wypowiedź nt. balonów wypełnionych helem ;-) A wiesz te Tomki to właśnie takie urocze i romantyczne i kochane chłopaki ;-) Wiem coś o tym bo mój mężuś też Tomuś :laugh2:

no dokładnie:tak: Rechotku widzisz, kolejne potwierdzenie na imię Tomek, naprawdę zrobiłaś najlepszy wybór i przyszła synowa Ci kiedyś za to podziękuje:-D
Tysia a też Ci robił jakieś takie akcje?:-)

Tygrynka oj bardzo często mi robił i robi takie akcje niespodzianki. A to przyjedzie niespodziewanie (jest za granicą) a ja wracam z pracy, otwieram drzwi a tu mój mężulek wyskakuje z pysznym obiadkiem :-), a to przyśle kartkę z wyznaniem miłosnym albo czekoladki (nie mailem tylko tradycyjną pocztą). Ostatnio nawet pokłóciliśmy się bo chciałam kupić nowy komputer bo stary to już taki gruchot i wyczaiłam mega ofertę i mu mówię.... A on zaczął marudzić, czy aby na pewno dooobry, itd. i od słowa do słowa zwymyślałam mu że jest chytrus i mam go gdzieś... okazało się, że mój mężuś kupił mi laptopa już dawno tylko czekał aż ja przyjadę do niego by mi go dać...:sorry::sorry::sorry:, no i wiele wiele wiele innych takich mniejszych i większych niespodziewanek :rofl2: Tomki są THE BEST :-D Ja miałam być Tomkiem jakby się okazało że jestem chłopcem :laugh2::laugh2:

Tygrynka oj bardzo często mi robił i robi takie akcje niespodzianki. A to przyjedzie niespodziewanie (jest za granicą) a ja wracam z pracy, otwieram drzwi a tu mój mężulek wyskakuje z pysznym obiadkiem :-), a to przyśle kartkę z wyznaniem miłosnym albo czekoladki (nie mailem tylko tradycyjną pocztą). Ostatnio nawet pokłóciliśmy się bo chciałam kupić nowy komputer bo stary to już taki gruchot i wyczaiłam mega ofertę i mu mówię.... A on zaczął marudzić, czy aby na pewno dooobry, itd. i od słowa do słowa zwymyślałam mu że jest chytrus i mam go gdzieś... okazało się, że mój mężuś kupił mi laptopa już dawno tylko czekał aż ja przyjadę do niego by mi go dać...:sorry::sorry::sorry:, no i wiele wiele wiele innych takich mniejszych i większych niespodziewanek :rofl2: Tomki są THE BEST :-D Ja miałam być Tomkiem jakby się okazało że jestem chłopcem :laugh2::laugh2:

no kurcze jakbym czytała o moim:szok::szok: i się wkurza jak cos znajdę i mówię, żebyśmy kupili, a on juz to kupił i się męczy, żeby się nie wydać z niespodzianką:-D:-D a obiadkowe lub inne tego typu niespodzianki (np. nie powie, że ma wolne albo wcześniej skończy i nagle się zjawia albo jak go budzę to wtedy mówi i mamy calusi ranek dla siebie) to są najlepsiejsze!!:tak:
chciałabym synka nazwać Tomek, ale to już chyba przesada:eek:
ja miałam być Marcinem:-D

Hej kochane!

Przejrzałam nasze lutowe forum i nie znalazłam takiego tematu, więc pomyślałam, że założę.

Chciałabym rodzić w szpitalu św. Zofii, bo z wielu opinii jakie słyszałam i czytałam, ten miał najwięcej pozytywów i najmniej negatywów.

Jedno mnie tylko przeraża - jak się do tego szpitala dostać? Zapisy do przychodni są zajęte na cały listopad, i może w grudniu coś będzie.

Czy któraś z Was prowadzi ciążę u lekarza pracującego w tym szpitalu? Czy mogłybyście kogoś polecić? Ewentualnie podrzucić kontakt do doktora?

reklama
Do góry