reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
o kurczaki chciałabym to zobaczyć:szok:
zamelduję się jakoś później bo po wizycie kolacja u teściów którzy mieszkają niedaleko:tak:ale może ktoś tu na mnie poczeka:zawstydzona/y:

My z Oskarkiem bedziemy, obiecujemy

Jutro !!! Ja już jutro !!! Trzymajcie kciuki o 12 ! Sorki że tak w porze obiadowej ale inaczej się nie dało , najwyżej zjecie później obiad . O 12 mają być kciuki trzymane za poznanie płci !

Jutro o 12 będę w autobusie i znając swoje szczęście w tym czasie będę ustępować miejsce zgrzytom i obijać się o rurki w autobusie, ale myślami z Tobą:tak:

reklama
i Ty na parę dni przed terminem pojedziesz na koncert???:szok::szok::szok:

w styczniu palnowalismy jechac jeszcze na koncert do Niemiec, ale to sobie raczej odpuścimy :). A tu mam nadziejeze bedzie blisko, bo jeszcze nei wiadomo gdzie go zrobią :). Moze jak młody posłucha to sie 20 zjawi na świecie :). W tym tygodniu tez siewybieram i za tydzień, Tadziu bedzie umuzykalniony :)

No i stało się, zmieniłam lekarza. Teraz chodzę do pani doktor, która pracuje na Madalińskiego w Warszawie. Jest ode mnie z radomia, ale pracuje w wawie i w piatki jest zawsze u mnie w miescie. bardzo bardzo bardzo bardzo miła, niesamowicie delikatna ( boze ja nigdy takiego ginekologa nie mialam !) bardzo fachowo sie mna zajela az sie zdziwilam o co mnie ona pyta ( bo tamten **** prawie nic nie mowil, nawet jakie badanie robi) Jak miala mnie badac dwoma palcami to zapytala czy moze ( szok! ) tamten trzy bez pytania pchał i mowił jak jeknelam ze tak sie sie bawic nie bedziemy, ja badam a pani sie rozlużnia...Co za ****ozo. Ona od razu poczula sie do tego ze to wlasnie ona bedzie odbierac porod- tamten mowil ze odbierze ten co bedzie na dyzurze. No i bede rodzic najprawdopodobniej na Madalińskiego.

Dzidzia jest zdrowa- ja nie przytyłam, ale niunia dwa razy! w pierwszym dniu 25 tyg wazyla 790 g. Nie ma powodu do obaw o niską ciąze bo podobno szyjka u mnie jest w bardzo dobrym stanie i jest twarda i ze nic nie powinno sie w tego powodu wydarzyc.Nie ma powodu do obaw - tak powiedziala. I zlecila mnostwo badan. Bylam tego dnia wniebowzieta. Nawet nie wiedzialam ze az tak bardzo przezywam spotkanie z tamtym lekarzem. Jedno wiem, nie chce go widziec juz na oczy.

Kolejna wizyta 13.11.2009.
Super!!! bardzo miło czytac, ze jest u Ciebie dobrze :). Fajnie że udalo Ci isę zmienić lekarza o 180 stopni.

Tygrynka ja za Ciebie tez trzymam kciuki :)

Znachorka jutro o 12 kciuki zacisnięte, Tadziu tez bedzie trzymał :)

My z Oskarkiem bedziemy, obiecujemy

Jutro o 12 będę w autobusie i znając swoje szczęście w tym czasie będę ustępować miejsce zgrzytom i obijać się o rurki w autobusie, ale myślami z Tobą:tak:

dziękuję :*
to w tym autobusie faktycznie lepiej się trzymaj rurek, a nie kciuki zaciskaj:tak: no chyba, że ktoś ustąpi Ci miejsca i będziesz mogła spokojnie ściskać:tak:

Znachorka ja też myślami będę z Tobą, bo w tym czasie mam wizytę u promotora i dziekana i chyba trudno by mi się zaciśniętymi kciukami przewijało kartki:eek: ale spróbuję, najwyżej pomyślą, że te leki faktycznie mnie ograniczają:-D

w styczniu palnowalismy jechac jeszcze na koncert do Niemiec, ale to sobie raczej odpuścimy :). A tu mam nadziejeze bedzie blisko, bo jeszcze nei wiadomo gdzie go zrobią :). Moze jak młody posłucha to sie 20 zjawi na świecie :). W tym tygodniu tez siewybieram i za tydzień, Tadziu bedzie umuzykalniony :)

ło maj gad:szok::szok::szok:
kochana tylko Ty nie przesadź ok?? się pilnuj że tak powiem:tak:

no, no, podziwiam:szok: na koncert niedługo przed terminem - ja bym się chyba nie odważyła! a jeśli to lubisz i będziesz się czuła świetnie to czemu nie, tym bardziej, jeżeli Tadziowi się takie rozrywki z mamusią podobają;-) ale uważaj na siebie, uważaj:tak:

Jutro !!! Ja już jutro !!! Trzymajcie kciuki o 12 ! Sorki że tak w porze obiadowej ale inaczej się nie dało , najwyżej zjecie później obiad . O 12 mają być kciuki trzymane za poznanie płci !
Będę trzymać kciuki bo wiem jak to jest jak dzidziolek się ukrywa :-D zjedz coś słodkiego przed wizytą - ja jadłam żelki kwaśno - słodkie:-D

Ja też już powoli zaciskam za Wasze dzisiejsze wizyty kciuki i za jutrzejszą o 12, a później to już sama będę się stresować, bo mam jutro na 16. Też chcę się dowiedzieć, że wszystko w porząsiusiu;-) i może wreszcie poznać płeć;-)
I cieszę się Kataszaone, że wreszcie zmieniłaś tego lekarza, w ogóle dziwię się, jak mogłaś tak długo wytrzymać z tamtym:szok: twarda jesteś:szok: Ja po pierwszej wizycie bym pewnie uciekła, ale teraz już nie ma co rozpamiętywać, najważniejsze, że możesz wreszcie czuć się PEWNIE:tak:

reklama
Do góry