reklama
A ja jestem przerazona tym badaniem, bo w tej ciazy nei ma mowy zebym rano byla bez chociaz gryza jakiegos jedzenia, a juz wogole nie ma opcji wypicia czegos bez jedzenia, bo zaraz leca pawiki cos cienko widze to badanie.
Ja robiłam obciążenie (50g) w zeszły czwartek. Powiedziała, że nie muszę być na czczo-ale ja i tak nic nie jadłam. Babka kazała mi wypić w domu i przyjść przed upływem godziny. Dlatego kuła mnie tylko raz- nie wiem czy to dobrze, bo przez to nie wiem jaki miałam wynik przed obciążeniem, ale się z nią nie kłóciłam. Od razu dała kropelkę na glukometr i wynik był 95. Ona mówi, że to niby super, ale okaże się dziś na wizycie. Trochę się boję...
To miałaś super,że w domu mogłaś wypić mnie opierd*oliła, że za długo piję i zajmuję miejsceJa robiłam obciążenie (50g) w zeszły czwartek. Powiedziała, że nie muszę być na czczo-ale ja i tak nic nie jadłam. Babka kazała mi wypić w domu i przyjść przed upływem godziny. Dlatego kuła mnie tylko raz- nie wiem czy to dobrze, bo przez to nie wiem jaki miałam wynik przed obciążeniem, ale się z nią nie kłóciłam. Od razu dała kropelkę na glukometr i wynik był 95. Ona mówi, że to niby super, ale okaże się dziś na wizycie. Trochę się boję...
_Pysia_
Fanka BB :)
trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze
ja mam w środę
ja też
Kkropeczka
Wdrożona(y)
to widzę, że dużo wizyt w tym tygodniu ja za to poproszę o trzymanie kciuków w czwartek;-) i trzymam za Was
reklama
kataszaone
nowa mama
No to by juz bylo jakies chore jak by wam nie pozwolili rodzic razem.
Wogule dziwne jest to ze ta szkola rodzenia jest przymusowa
przymusowa tylko wtedy kiedy chcemy miec taki rodzaj porodu. Niekoniecznie jest to do konca chore moim zdaniem, bo podobno czesto jest tak ze tatusiowie zamiast pomagac to niestety przeszkadzaja. Poza tym mezczyzni duzo sie ucza w takiej szkole rodzenia - jak pomoc partnerce w porodzie a nie siedziec i sie gapic jak sie pocimy.Wtedy mozemy mowic ze rodzimy razem... Podobno rola trakiego wyszkolonego i rozmunego taty jest nieoceniona...
Podziel się: