reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Grrr ... piorun jasny mnie trzaśnie z tymi imionami dla dziewczynki ...Mnie podobają się Alena, Dobrawa, Kalina, Oksana i Raisa ... A mój kocur n:NIE I CHU* . Ma być Milena albo Kinga ...Nic ... chyba trzeba skończyć się denerwować poczekać do piątku , może sie dowiem w końcu jaka płeć to wtedy bedzie wiadomo czy jest o co się kłócić czy będzie poprostu Kazik ...

Nie denerwuj się tak Kochana bo to nie warto psuć sobie tym nerwów, na pewno jest jakieś imie męskie jak i żeńskie, które na pewno spodoba się wam obojgu. Najlepiej to zróbcie listę imion żeńskich i męskich i wtedy wspólnie przedyskutujcie które wam się podoba, a które nie:tak:

reklama
No wałsnie ... zrobienie takiej listy okazało sie nie możliwe ... bo mnie podobają sie tylko takie , a jemu inne . Jemu nie pasuje zaden z moich wyborów a mnie zaden jego ... :(

No problem też lezy w tym żeby dziecko NIE MIAŁO popularnego imienia ...:( Nie chodzi o to że ja sie uparłam ... tylko o to że dla mnei to tak ważne że nie wyobrażam sobie że miałabym do konca zycia zwracać się do dziecka imieniem które budzi u mnie niechęć , nie podoba mi sie ... :(

Gucha czemu chciałabyś mieć taki problem?? :baffled:ja co prawda z mężem się nie kłócę, bo zgodnie nie możemy wybrać spośród: Sebastian, Michał, Adam, Filip... Staś, Jan i Wojtek już nam odpadli:tak:

Gucha czemu chciałabyś mieć taki problem?? :baffled:ja co prawda z mężem się nie kłócę, bo zgodnie nie możemy wybrać spośród: Sebastian, Michał, Adam, Filip... Staś, Jan i Wojtek już nam odpadli:tak:

Chodziło o to, że chciałabym mieć w tym momencie taki problem jak laseczki z imionami, a nie taki, jaki mam...czyli poważniejszy
:-(

reklama
Chodziło o to, że chciałabym mieć w tym momencie taki problem jak laseczki z imionami, a nie taki, jaki mam...czyli poważniejszy:-(

aaa to źle Cię zrozumiałam (nie nowość u mnie:-p) sorry:sorry2: chodzi o półpaśca i kłótnię z D. czy coś innego??

nasza będzie Zuzia:tak: bo Natalkę ma 5ciu znajomych...:szok:
no chyba, że przez tydzień siusiak wyrósł -wtedy Kacperek:tak:

Zuzia ślicznie, Natalka też pięknie... dla dziewczynek są śliczne imiona, a dla chłopców?? Kacperek też fajnie, u mnie odpada bo mam chrześniaka-zazdrośnika o tym imieniu i byłby śmiertelnie obrażony, poza tym nie chcę takiego rozrabiaki:-p

Do góry