reklama
Bo będzie miec starszego brata o którym ja zawsze marzyłam ;-)
Oj taak, ja też zawsze marzyłam o starszym bracie...
Mnie też i OskarkaA mnie wpisac na liste mam "wiedzących" a imionka Martynka lub Dominiczka
oj, też mam rwe kulszową miałam ją już w zeszłym roku, ale wtedy to na kolanach do łazienki szłam, a z bólu to myślałam że ścianę ugryzę Teraz tez mnie boli, ale idzie wytrzymać. Mam nadzieję, że nie wróci mi ten ból bo wtedy to dostawałam zastrzyki domięśniowo w tyłek
Noo to pewnie ból podobny do mojego cholernego półpaśca...gdybym nie była w ciąży to i na zastrzyki bym polazła byle minął ten ból...
a mi na razie minęła rwa i tak jakoś sama z siebie, bo poza ciepłym natryskiem w to miejsce, masażykami i chodzeniem, to nic specjalnego nie zrobiłam, a i to nie działało dopóki nagle pyk i nie przeszło....mam nadzieję, że na dłuższy czas
Dusia08
Marzec '08
Bo to tak jest ze jak sie cos ma to by sie chcialo cos innego Ja mam starszego brata i zawsze chcialam siostre. Ale z bratem mam naprawde dobry kontakt i nigdy bym go nie zamienila na siostre tylko mogla byc trzecia siostra :-)
Bo to tak jest ze jak sie cos ma to by sie chcialo cos innego Ja mam starszego brata i zawsze chcialam siostre. Ale z bratem mam naprawde dobry kontakt i nigdy bym go nie zamienila na siostre tylko mogla byc trzecia siostra :-)
No to masz super! A ja widzę że ty sobie godzinek na BB nie żałujesz Co Wy tam robita o tej porze
Dusia08
Marzec '08
Nawet nie pamietam o kturej tego posat pisalam. :-) Ale ja jestem nocny marek chodze spac kolo 12 w nocy, no i wstaje o 6 rano bo moj maly dluzej nie pospi.
Ale jak bendzie drugie malenstwo to trzeba bendzie chodzic spac o 8 z dzieciakami zeby miec sile wstawac do malej w nocy :-)
Ale jak bendzie drugie malenstwo to trzeba bendzie chodzic spac o 8 z dzieciakami zeby miec sile wstawac do malej w nocy :-)
reklama
Grrr ... piorun jasny mnie trzaśnie z tymi imionami dla dziewczynki ...Mnie podobają się Alena, Dobrawa, Kalina, Oksana i Raisa ... A mój kocur n:NIE I CHU* . Ma być Milena albo Kinga ...Nic ... chyba trzeba skończyć się denerwować poczekać do piątku , może sie dowiem w końcu jaka płeć to wtedy bedzie wiadomo czy jest o co się kłócić czy będzie poprostu Kazik ...
Podziel się: