reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja również mam znajomą Malwinę, Malwa na nią wołają osobiście jej nie cierpię ale imie jest bardzo ładne, więc jeżeli Wam się obojgu podoba to dlaczego małej tak nie nazwać?:)

reklama
oj, też mam rwe kulszową:no: miałam ją już w zeszłym roku, ale wtedy to na kolanach do łazienki szłam, a z bólu to myślałam że ścianę ugryzę:szok: Teraz tez mnie boli, ale idzie wytrzymać. Mam nadzieję, że nie wróci mi ten ból bo wtedy to dostawałam zastrzyki domięśniowo w tyłek

Noo to pewnie ból podobny do mojego cholernego półpaśca...gdybym nie była w ciąży to i na zastrzyki bym polazła byle minął ten ból...

a mi na razie minęła rwa:confused: i tak jakoś sama z siebie, bo poza ciepłym natryskiem w to miejsce, masażykami i chodzeniem, to nic specjalnego nie zrobiłam, a i to nie działało dopóki nagle pyk i nie przeszło....mam nadzieję, że na dłuższy czas:tak:

Bo to tak jest ze jak sie cos ma to by sie chcialo cos innego :-D Ja mam starszego brata i zawsze chcialam siostre. Ale z bratem mam naprawde dobry kontakt i nigdy bym go nie zamienila na siostre tylko mogla byc trzecia siostra :-)

No to masz super!:-D A ja widzę że ty sobie godzinek na BB nie żałujesz:-D Co Wy tam robita o tej porze:cool2:

Nawet nie pamietam o kturej tego posat pisalam. :-) Ale ja jestem nocny marek chodze spac kolo 12 w nocy, no i wstaje o 6 rano bo moj maly dluzej nie pospi. :no:
Ale jak bendzie drugie malenstwo to trzeba bendzie chodzic spac o 8 z dzieciakami zeby miec sile wstawac do malej w nocy :-)

reklama
Grrr ... piorun jasny mnie trzaśnie z tymi imionami dla dziewczynki ...Mnie podobają się Alena, Dobrawa, Kalina, Oksana i Raisa ... A mój kocur n:NIE I CHU* . Ma być Milena albo Kinga ...Nic ... chyba trzeba skończyć się denerwować poczekać do piątku , może sie dowiem w końcu jaka płeć to wtedy bedzie wiadomo czy jest o co się kłócić czy będzie poprostu Kazik ...

Do góry