reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Ogłaszamy wszem i wobec, że w brzuszku zamieszkała DZIEWCZYNKA
Martynka albo Dominika :-)
No To ogromne Gratki!!! ;-):-)
Ogłaszamy wszem i wobec, że w brzuszku zamieszkała DZIEWCZYNKA
No to GRATULACJE :-) I jak dla mnie to bezkonkurencyjnie Dominisia :-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
gratuluje!!!!Ogłaszamy wszem i wobec, że w brzuszku zamieszkała DZIEWCZYNKA
Anyolki
Hej!
Właśnie czytałam wątek o rzadkich i oryginalnych imionach i wymiękłam. W związku z tym mam pytanie: czy Malwina brzmi przesadnie? Afektowanie? Wydumanie? Niby w Polsce jest 20 tys. Malwin, ale w życiu żadnej nie spotkałam, co właściwie jest zaletą tego imienia. Mojemu mężowi bardzo się podoba i może też byłabym skłonna...
An
Właśnie czytałam wątek o rzadkich i oryginalnych imionach i wymiękłam. W związku z tym mam pytanie: czy Malwina brzmi przesadnie? Afektowanie? Wydumanie? Niby w Polsce jest 20 tys. Malwin, ale w życiu żadnej nie spotkałam, co właściwie jest zaletą tego imienia. Mojemu mężowi bardzo się podoba i może też byłabym skłonna...
An
zima
Zaangażowana w BB
malwinka, bardzo fajnie. mysle ze to normalne imie w polsce, ale nie zbyt pospolite. a zaleta jest ze slodko brzmi i efektownie:-) tez bierzemy pod uwage:]
zabeczka
Mi sie bardzo podoba imie Malwinka:-):-) Jak bylam mala to mialam kolezanke o tym imieniu
Anyolki Malwina to takie samo imię jak każde imię, ja znam kilka Malwin i dla mnie to imię wogole nie jest jakies oryginalne czy przesadne.
Imie Malwina nadawano dziewczynkom w Polsce bardzo czesto ok 34 lat temu. Wiem cos o tym bo jestem z tego rocznika i mialam sporo znajomych o tym imieniu Jesli tylko odpowiada Wam takie imie dla coreczki to nazwijcie ja tak i nie kieruj sie tekstami z forum, bo one czesto odbiegaja od rzeczywistosci niestety ;-)
Imie Malwina nadawano dziewczynkom w Polsce bardzo czesto ok 34 lat temu. Wiem cos o tym bo jestem z tego rocznika i mialam sporo znajomych o tym imieniu Jesli tylko odpowiada Wam takie imie dla coreczki to nazwijcie ja tak i nie kieruj sie tekstami z forum, bo one czesto odbiegaja od rzeczywistosci niestety ;-)
reklama
Podziel się: