reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja zawsze miałam problemy z cerą a w ciąży mi się poprawiła:eek: znajomi gadają, że to dlatego, że chłopak będzie:-p
przez jakiś czas próbowała mi wyjść tylko jakaś plamka na policzku (chyba ta ostuda?), ale już nie zapominam sie smarować i jest ok, używam bardzo fajny krem firmy DAX Perfecta Mama, jest to krem na dzień i na noc przeciw przebarwieniom z filtrem 15, dałam za niego jakieś 15 zł i zniknęły mi nawet zaczerwienienia jakie miałam po lecie po krostkach:tak:

ryba gdzie kupiłas ten krem??? bo ja szukałam i w rossmanach mają wszystko z tej serii oprócz kremu:-:)-:)-(

nie śpie, nie śpie, tzn spałam ale wstałam na.. jedzenie:tak::-D
biedulko czytam na głównym o Twoim autku <glaszcze> czasem tak bywa, że wszystko się pieprzy, jedno za drugim, ale dobrze, że rzeczy materialne, a nie Wy:tak: trzymaj się i tylko się nie zamartwiaj!! :*

Przez te wszytskie kłopoty nie umiem spać ... siedze po nocach i szukam rozwiązania na życie ... Fajnie że tu jest ktos prucz mnie ...

no widzisz, a ja wsiąkłam z mężem w film (Przypadek Benjamina Buttona, nawet nam się podobał a nie byliśmy do niego przekonani...) mam nadzieję, że Ty już dawno spisz, a na pewno się nie martwisz... o pieniądze zawsze jest trudno, ale zawsze też da się radę.. macie gdzie mieszkać, macie samochód, nie jest najgorzej... a przede wszystkim macie siebie a to jest najważniejsze:tak: będzie dobrze kochana, zobaczysz:tak:

A jak to sie robi? Mozna to sobie zrobic samemu w domku?

Wiesz co nie wiem czy dasz rade zrobic sobie to w domu..ja też robię saune u fryzjera..sam preparacik możesz kupic ale ona nakłąda specjalne maseczki i siedzisz pod taką parą..później myje głowe i nakłada preparat..
;-)nie jest to drogie..u mnie w mieście zabieg kosztuje 20zł..

reklama
Do góry