reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja zawsze miałam problemy z cerą a w ciąży mi się poprawiła:eek: znajomi gadają, że to dlatego, że chłopak będzie:-p
przez jakiś czas próbowała mi wyjść tylko jakaś plamka na policzku (chyba ta ostuda?), ale już nie zapominam sie smarować i jest ok, używam bardzo fajny krem firmy DAX Perfecta Mama, jest to krem na dzień i na noc przeciw przebarwieniom z filtrem 15, dałam za niego jakieś 15 zł i zniknęły mi nawet zaczerwienienia jakie miałam po lecie po krostkach:tak:

ryba gdzie kupiłas ten krem??? bo ja szukałam i w rossmanach mają wszystko z tej serii oprócz kremu:-:)-:)-(

nie śpie, nie śpie, tzn spałam ale wstałam na.. jedzenie:tak::-D
biedulko czytam na głównym o Twoim autku <glaszcze> czasem tak bywa, że wszystko się pieprzy, jedno za drugim, ale dobrze, że rzeczy materialne, a nie Wy:tak: trzymaj się i tylko się nie zamartwiaj!! :*

Przez te wszytskie kłopoty nie umiem spać ... siedze po nocach i szukam rozwiązania na życie ... Fajnie że tu jest ktos prucz mnie ...

no widzisz, a ja wsiąkłam z mężem w film (Przypadek Benjamina Buttona, nawet nam się podobał a nie byliśmy do niego przekonani...) mam nadzieję, że Ty już dawno spisz, a na pewno się nie martwisz... o pieniądze zawsze jest trudno, ale zawsze też da się radę.. macie gdzie mieszkać, macie samochód, nie jest najgorzej... a przede wszystkim macie siebie a to jest najważniejsze:tak: będzie dobrze kochana, zobaczysz:tak:

A jak to sie robi? Mozna to sobie zrobic samemu w domku?

Wiesz co nie wiem czy dasz rade zrobic sobie to w domu..ja też robię saune u fryzjera..sam preparacik możesz kupic ale ona nakłąda specjalne maseczki i siedzisz pod taką parą..później myje głowe i nakłada preparat..
;-)nie jest to drogie..u mnie w mieście zabieg kosztuje 20zł..

reklama
Do góry