reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
ja zawsze miałam problemy z cerą a w ciąży mi się poprawiła znajomi gadają, że to dlatego, że chłopak będzie
przez jakiś czas próbowała mi wyjść tylko jakaś plamka na policzku (chyba ta ostuda?), ale już nie zapominam sie smarować i jest ok, używam bardzo fajny krem firmy DAX Perfecta Mama, jest to krem na dzień i na noc przeciw przebarwieniom z filtrem 15, dałam za niego jakieś 15 zł i zniknęły mi nawet zaczerwienienia jakie miałam po lecie po krostkach
ryba gdzie kupiłas ten krem??? bo ja szukałam i w rossmanach mają wszystko z tej serii oprócz kremu:---(
ryba gdzie kupiłas ten krem??? bo ja szukałam i w rossmanach mają wszystko z tej serii oprócz kremu:---(
w Superpharm w Galerii Malta, w pon tam będę to Ci wezmę jak będzie oczywiście najpierw sms czy już masz, ale pewnie przez weekend nie będziesz miala do tego głowy
nie śpie, nie śpie, tzn spałam ale wstałam na.. jedzenie
biedulko czytam na głównym o Twoim autku <glaszcze> czasem tak bywa, że wszystko się pieprzy, jedno za drugim, ale dobrze, że rzeczy materialne, a nie Wy trzymaj się i tylko się nie zamartwiaj!! :*
biedulko czytam na głównym o Twoim autku <glaszcze> czasem tak bywa, że wszystko się pieprzy, jedno za drugim, ale dobrze, że rzeczy materialne, a nie Wy trzymaj się i tylko się nie zamartwiaj!! :*
no widzisz, a ja wsiąkłam z mężem w film (Przypadek Benjamina Buttona, nawet nam się podobał a nie byliśmy do niego przekonani...) mam nadzieję, że Ty już dawno spisz, a na pewno się nie martwisz... o pieniądze zawsze jest trudno, ale zawsze też da się radę.. macie gdzie mieszkać, macie samochód, nie jest najgorzej... a przede wszystkim macie siebie a to jest najważniejsze będzie dobrze kochana, zobaczysz
zabeczka
A jak to sie robi? Mozna to sobie zrobic samemu w domku?Moja mamuśka robi sobie saune na włosy . Zamyka łuski włosa dzieki czemu sa bardziej lśniące i nie łamią się tak bardzo ...
olenka12345
A jak to sie robi? Mozna to sobie zrobic samemu w domku?
Wiesz co nie wiem czy dasz rade zrobic sobie to w domu..ja też robię saune u fryzjera..sam preparacik możesz kupic ale ona nakłąda specjalne maseczki i siedzisz pod taką parą..później myje głowe i nakłada preparat..
;-)nie jest to drogie..u mnie w mieście zabieg kosztuje 20zł..
reklama
Podziel się: