reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Żabeczko to jutro powiem Ci dokładnie o co tak na prawdę chodzi i nie będziemy musiały się domyślać :-)
A co do ruchów to w ciągu dnia nie ma się co martwic...ja bym oszalała jakbym myślała, bo skoki urządza mój synuś dopiero od 22...:-p tak to śpi jak suseł ;-)

Kurczę, chodzę regularnie do lekarza. Prywatnie. Bulę 100zł za każdą wizytę. Pani robi zdjęcie, bada i przepisuje witaminy, lub lekarstwa. A jak pytam, co z dzieckiem, to mówi, że "wszystko w porządku". Nawet nie wiedziałam, że można w ogóle zbadać wagę dziecka na usg!!!:szok: Teraz sprawdziłam na zdjęciu z 19tyg i 1d. Waga 267g, długość 140mm. Zaraz poszukam w necie, czy to dobrze, ale Wy macie już takie duże dzieci, a to moje takie maleńkie... Nigdy nie paliłam, alko nie piję (wczesniej raz na mc piwko). Staram się odżywiać zdrowo. Może to taka uroda dziecka? Sama jestem dość drobna (tzn byłam, dopóki mi nie wyskoczyło brzuszysko i wielkie cycki;-)). Eh... Może zmienię lekarza?...

też bym chciała iść na usg 3d ale po 30 tc. Teściówka powiedziała że sie złożą z moją mamką na pół. Tylko muszę się dowiedzieć gdzie najtaniej:sorry:

też bym chciała iść na usg 3d ale po 30 tc. Teściówka powiedziała że sie złożą z moją mamką na pół. Tylko muszę się dowiedzieć gdzie najtaniej:sorry:
Jak się dowiesz, gdzie w Poznaniu, czy okolicach, to daj znać:-) A moja teściowa uważa, że usg szkodzi dziecku i staram się jej nie mówić, że robię co miesiac. Tak, jakbym robiło to tylko po to, by sobie popatrzeć... Eh. Różnica pokoleń:-)

Gratulacje:)

Ps. Nie czytałam całego wątku, i nie wiem, czy już się pojawiło to pytanie. Ale czy miałyście PRZECZUCIE, że będzie chłopiec albo dziewczynka? Mi wszyscy wmawiali, że będzie chłopak, bo... podobno wyładniałam:zawstydzona/y: A ja uparcie mówiłam do brzuszka "Zosiu". I JEST:-D

Ja miałam przeczucie że będzie syn i to mega przeczucie (byłam tego pewna tak jak niczego innego w zyciu) i co??? i jest córeczka:-). Moja intuicja nigdy nie działała.:sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry