reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
czasem ...
cholerka zapomniałam co chciałam napisać:-D
aaa już wiem! czasami zdarzają się nerwobóle właśnie w tym miejscu... ja miałam takie mega kłucie jak mnie jeden Irakijczyk dorwał w ciemnym kącie na wakacjach w Grecji:-D

dziewczyny dzięki za info troche mnie to uspokoilo a ból rzeczywiście może być mięśniowy tym bardziej że kuje mnie tylko jak siedzę a jak zaczynam chodzić lub lezć na lewym boku to przestaje a co do magnezu to niestety mocno odczuwam jego brak tak z krzykiem po nocy :eek:

Widzę że dziewczynki rządzą :-D Gratuluję wszystkim poznania płci :-D

No właśnie do mnie ta Zofia nie przemawia. O to i moja żona Zofia...:-D:-D:-D

Mój kumpel na swoją żonę (Kaśkę) bez przerwy mówi Zofija :-D Ona Mu się odwdzięcza - czule woła Czesiek (Kamil ).

Każda z nas ma inny gust i inne imiona Nam się podobają. Mi się nie bardzo podoba Zofia ani Apolonia... Mam nadzieję że się na mnie nie obrazicie dziewczynki...

Widzę że dziewczynki rządzą :-D Gratuluję wszystkim poznania płci :-D

Mój kumpel na swoją żonę (Kaśkę) bez przerwy mówi Zofija :-D Ona Mu się odwdzięcza - czule woła Czesiek (Kamil ).

Każda z nas ma inny gust i inne imiona Nam się podobają. Mi się nie bardzo podoba Zofia ani Apolonia... Mam nadzieję że się na mnie nie obrazicie dziewczynki...
My jak jeszcze nie znalismy plci dziecka to mowilismy do brzuszka czesiek i sobie wykrakalismy bo jest synek :-)

reklama
Dziewczyny pamiętajcie że ta waga jest bardzo orientacyjna - mój Lolek na USG tydzień przed porodem ważył 3600 a urodził się 3310. Z kolei Kubuś mojej przyjaciółki ważył 3900 a urodził się 4600...

Do góry