mi kiedyś nawet echo serca robili na takie kłucie ale wyszło okej ale warto lekarza zapytać zawszeJulisiu moze to jakis miesien wewnatrz Cie kluje, ja tak czasem mam ze mnie tak kluje ze nie moge glebszego oddechu wziac. Teraz w ciazy czesciej tak mam bo mam mniej magnezu magnezu:-(
reklama
czasem ...
cholerka zapomniałam co chciałam napisać
aaa już wiem! czasami zdarzają się nerwobóle właśnie w tym miejscu... ja miałam takie mega kłucie jak mnie jeden Irakijczyk dorwał w ciemnym kącie na wakacjach w Grecji
cholerka zapomniałam co chciałam napisać
aaa już wiem! czasami zdarzają się nerwobóle właśnie w tym miejscu... ja miałam takie mega kłucie jak mnie jeden Irakijczyk dorwał w ciemnym kącie na wakacjach w Grecji
Julisia
Fanka BB :)
dziewczyny dzięki za info troche mnie to uspokoilo a ból rzeczywiście może być mięśniowy tym bardziej że kuje mnie tylko jak siedzę a jak zaczynam chodzić lub lezć na lewym boku to przestaje a co do magnezu to niestety mocno odczuwam jego brak tak z krzykiem po nocy
Dusia08
Marzec '08
Marga upieraj się Wiktor zdecydowanie ładniej
To juz zalerzy od gustu czy ladniej czy nie. Mi akurat obydwa sie podobaja.
Widzę że dziewczynki rządzą Gratuluję wszystkim poznania płci
Mój kumpel na swoją żonę (Kaśkę) bez przerwy mówi Zofija Ona Mu się odwdzięcza - czule woła Czesiek (Kamil ).
Każda z nas ma inny gust i inne imiona Nam się podobają. Mi się nie bardzo podoba Zofia ani Apolonia... Mam nadzieję że się na mnie nie obrazicie dziewczynki...
No właśnie do mnie ta Zofia nie przemawia. O to i moja żona Zofia...
Mój kumpel na swoją żonę (Kaśkę) bez przerwy mówi Zofija Ona Mu się odwdzięcza - czule woła Czesiek (Kamil ).
Każda z nas ma inny gust i inne imiona Nam się podobają. Mi się nie bardzo podoba Zofia ani Apolonia... Mam nadzieję że się na mnie nie obrazicie dziewczynki...
marga82
Lutóweczka2010
My jak jeszcze nie znalismy plci dziecka to mowilismy do brzuszka czesiek i sobie wykrakalismy bo jest synek :-)Widzę że dziewczynki rządzą Gratuluję wszystkim poznania płci
reklama
Podziel się: