reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Wiecie dziewczyny bo o gustach sie nie dyskutuje ...tak mysle..
Ogolnie nie mam nic przeciwko wyrazania wlasnego zdania..ale można to zrobic w sposob delikatny a nie na beszczela....Bo mi sie nie podoba!!!!!!
Ehhh tak to juz jest z tymi ludziskami!!!!

Ania- a Maja to sliczne imię dla dziewczynki.....no chyba ze bys nazwala Bronochilda to moze nie tyle brzydko co kontrowersyjnie:))))))

reklama
Mnie kiedyś znajoma też przyatakowała że imię Maja jest brzydkie i jakieś takie dziwaczne i jej powiedziałam, że ona też do najładniejszych nie należy, a mimo to jakby mnie nie sprowokowała to zatrzymałabym tą opinię dla siebie. Wiem że to było podłe, ale gdyby mi np powiedziała że jej się nie podoba, to stwierdziłabym że trudno i jej nie atakowała, ale sądy typu "brzydkie" doprowadzają mnie do szału:wściekła/y:
Już mnie chyba nie zna przynajmniej takie sprawia wrażenie:-)

no i dobrze jej powiedzialas hahaha...ale sie urzalam;P haha

Wiecie dziewczyny bo o gustach sie nie dyskutuje ...tak mysle..

Ogolnie nie mam nic przeciwko wyrazania wlasnego zdania..ale można to zrobic w sposob delikatny a nie na beszczela....Bo mi sie nie podoba!!!!!!
Ehhh tak to juz jest z tymi ludziskami!!!!

zgadzam sie z Tobą Czarodziejko:] są gusta i guściki,a imię wybierają rodzice takie jakie sie im podoba,bo to ich dziecko a nie cioci czy wujka itd.
też mnie wkurza jak ktoś próbuje narzucic..a to może Weronisia,a tak a może siak..eh..:wściekła/y:
Najważniejsze by imię było takie jakie chcą rodzice,nie narzucone przez osoby trzecie:) pozdrawiam;-)

Witam kochane - u mnie wreszcie potwierdził, ze będzie dziewczynka, chociaż ja tego nie widziałam, więc trochę trudno mi uwierzyć.
Mnie się m.in. podoba imię dla dziewczynki Emilka i Maja, a zastanawiam się czy nie dac Ania (termin porodu mam wyznaczony na dzień urodzin mojej mamy, która miała na imię Anna, ale niestety nie doczekała się tej wnusi, a zreszta ania tez jest bardzo ładne imię)

Beata i Żabeczka Gratuluję kolejnych pisiorków lutowych :)

Beatko Ja też marzyłam o dziewczynce, ale żeby nie nastawiać się za bardzo od początku miałam przygotowane imię dla chłopca i dla dziewczynki. I snułam marzenia, zastanawiałam się co będę robić z chłopcem i dziewczynką. I wiesz co mi przyszło najpierw do głowy gdy myślałam o chłopcu? Że wychowam go na mądrego, kulturalnego i zaradnego mężczyznę, który będzie najwspanialszym mężem dla swojej przyszłej żony! Więc fajnie mieć chłopca bo masz szansę aby "stworzyć" takiego mężczyznę o jakim marzą wszystkie kobiety i być z tego dumną :) , a taki chłopak będzie na pewno bardzo kochał i szanował swoją mamę :) A to na pewno cudowne uczucie :)

LadyMocca i Ggosia Gratuluję lutowych pipuniek :)

Gosiu, ja też mam dziewuszkę i też mi ciężko w to uwierzyć bo też nie dostrzegłam tego na monitorze- tak się mała wierciła hihihii

reklama
Co do imion to kazdy ma inny gust i nie kazdemu bendzie sie to samo imie podobac. Jak muj maly sie urodzil i bylam z nim na spacerze spotkalam taka znajoma co mieszkala nie daleko nas i pyta jak maly ma na imie to mowie ze Michal Bartosz a ona ze jej sie nie podobaja obydwa imiona bo takie twarde. A jej syn nazywal sie Konrad (moim zdaniem to imie jest twardsze od Michala) no ale nie wazne. Za rok urodzil sie jej drugi syn i jak dala na imie.......:wściekła/y:........Michal. Normalnie zolza jakas. A tak jej sie nie podobalo

Do góry