reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Na pewno macie rację dziewczyny ! Ja tylko tak chwilowo pewnie tak myślę, muszę się przestawić. Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży czułam, że to dziewczynka, tak też przez kilka miesięcy myślałam. Więc wiecie...w jeden dzień ciężko to zmienić. Ale dziękuję Bogu, że dzidzia zdrowa.
Beata- to zroumiałe!!!!
ja jak zaszlam w ciąze czulam ze bedzie na mnie spoczywac wielka presja ze strony rodziny ze musi być córka!!!!!
Nie mialam jakis większych przeczuć..choć od zawsze wiedzialam ze bedę miala 2-ch synów!!!!!
Bałam sie wierzyć ze moge mieć tyle szczescia co moja siostra ktora ma syna i córkę...no ale jednak gdzies tam nadzieja jest....jak lekarz powiedziala ze chyba chyba siur to cięzko mi bylo w to uwierzyć....ale przynajmniej juz nie żylam nadziejami......teraz mysle o synku i czasem sobie próbuje wyobrazić jak to bedzie.....wiesz braterska milosc!!!!!!
Nie zamienila bym naszego Maksia..bo jest nasz i poczety z miłośći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jak zaszlam w ciąze czulam ze bedzie na mnie spoczywac wielka presja ze strony rodziny ze musi być córka!!!!!
Nie mialam jakis większych przeczuć..choć od zawsze wiedzialam ze bedę miala 2-ch synów!!!!!
Bałam sie wierzyć ze moge mieć tyle szczescia co moja siostra ktora ma syna i córkę...no ale jednak gdzies tam nadzieja jest....jak lekarz powiedziala ze chyba chyba siur to cięzko mi bylo w to uwierzyć....ale przynajmniej juz nie żylam nadziejami......teraz mysle o synku i czasem sobie próbuje wyobrazić jak to bedzie.....wiesz braterska milosc!!!!!!
Nie zamienila bym naszego Maksia..bo jest nasz i poczety z miłośći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Czarodziejka
strsznie mi sie Maksymilian podoba...A co by nie bylo to i tak bedziemy kochac nad zycie...bo to nasze dzieci))))))))
Dziekuję dziewczyny..ale chcę Wam powiedziec ze moja szwagierka bardzo skrytykowalo to imię....wprost mi powiedziala.........ze brzydkie!!!!!!
No cóż..wazne ze mi sie podoba i męzowi!
No cóż..wazne ze mi sie podoba i męzowi!
alexandriaa
Dziękuję za trzymanie kciuków - ale jeszcze nie puszczajcie hihi ) za pół godziny wyruszam, chyba zaczynam się powoli stresować
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Mnie kiedyś znajoma też przyatakowała że imię Maja jest brzydkie i jakieś takie dziwaczne i jej powiedziałam, że ona też do najładniejszych nie należy, a mimo to jakby mnie nie sprowokowała to zatrzymałabym tą opinię dla siebie. Wiem że to było podłe, ale gdyby mi np powiedziała że jej się nie podoba, to stwierdziłabym że trudno i jej nie atakowała, ale sądy typu "brzydkie" doprowadzają mnie do szału
Już mnie chyba nie zna przynajmniej takie sprawia wrażenie:-)
Już mnie chyba nie zna przynajmniej takie sprawia wrażenie:-)
reklama
Podziel się: