reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Hmmm, w moim przypadku chodzi o cos innego niz podobanie sie imion, czy nie. Dlaczego nie nazwać dziecko Klaudia, albo Oliwia. Po co David, skoro jest Dawid.
Moja znajoma dała synkowi na imie Jereemy. Zapytałam dlaczego nie Jeremiasz? usłyszałam ze to takie pospolite. Ale koniec konców maja małego jeremiasza ;)

reklama
Alexandria GRATULACJE :-) a jak bedzie miala na imie kolejna lutowa Księżniczka? Pochwal sie :tak: No i najwazniejsze, ze wszystko jest super :-)

Alexandria jeszcze raz gratulacje :-) imiona wszystkie ciekawe :tak: a mnie to chyba najbardziej kusilaby mala Roksanka :-) Roksi :-)

Anisen ja rozumiem o co Ci chodzi doskonale. Gdy moj maz poszedl zarejestrowac nasza Corcie to pani w urzedzie byla w ogroooooomnym szoku gdy maz zaprotestowal kiedy ona chciala zapisac Olivia przez v. Ja wiem ze Oliwia to nie jest jakies polskie imie, ale po co kombinowac skoro mamy polska pisownie. A pani jeszcze dodala, ze przeciez teraz wszyscy tak nazywaja swoje dzieci :eek: a tak wogole to wedlug polskiego prawa imiona powinny miec polska pisownie jezeli taka u nas funkcjonuje. Ale prawo jedno a urzednicy drugie ;-)

Jezeli mnie jakies imie sie nie podoba to o tym mowie. Mowie, ze mnie (zaznaczam mnie) sie takie imie nie podoba ale to nie moja sprawa jak ktos da swojemu dziecku na imie. Bo to sprawa rodzicow. Imie moze mi sie nie podobac co nie oznacza ze jest brzydkie. Bo brzydota i piekno to pojecia wzgledne, prawda? bo kazdemu podoba sie co innego ;-)

Ogolnie to nie ma brzydkich imion,a le trzeba je dobierac z glowa. Bo np chrzesniak mojego meza nazywa sie UWAGA! Brajan Czerwiński :eek::eek: Nie dosc ze imie bardzo amerykansko brzmiaco polaczyli z typowo slowianskim nazwiskiem, co nie wspolgra zbyt fajnie. To jeszcze ta pisownia :eek: Biedny ten maly :sorry:

Gratuluje!!! :)

Dziewczyny czy jak wyjątkowo zrobię usg w odstępie 2 tygodni to nic złego nie będzie? 2 tyg temu miałam prywatnie robione a teraz mnie w piątek czeka za darmochę w szpitalu w którym chce rodzic.Potwierdziliby płeć i odpowiedzieli na pytanie które mnie nurtuje co? Czy to lekka przesada? Jeszcze wcześniejsze miałam ze 2 miesiące temu

reklama
Gratuluje!!! :)

Dziewczyny czy jak wyjątkowo zrobię usg w odstępie 2 tygodni to nic złego nie będzie? 2 tyg temu miałam prywatnie robione a teraz mnie w piątek czeka za darmochę w szpitalu w którym chce rodzic.Potwierdziliby płeć i odpowiedzieli na pytanie które mnie nurtuje co? Czy to lekka przesada? Jeszcze wcześniejsze miałam ze 2 miesiące temu
Też byłam po 5 dniach na kolejnym USG tym razem prywatnie no i się opłaciło Synuś ma pamiątkę bo 20 minutowy filmik nam lekarz nagrał i też poznałam płeć:tak::-)

Do góry