reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Na pewno macie rację dziewczyny ! Ja tylko tak chwilowo pewnie tak myślę, muszę się przestawić. Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży czułam, że to dziewczynka, tak też przez kilka miesięcy myślałam. Więc wiecie...w jeden dzień ciężko to zmienić. Ale dziękuję Bogu, że dzidzia zdrowa.

reklama
Nie no ja rozumiem...moja mamuska musi sie przestawic bo sie nastawiala ze dziewczynka bedzie...a tu maly szkrab babci psikusa zrobil:p haha

A moja teściowa powiedziała, że ją oszukałam. I zaczęła się śmiać. Bo już sukienek przez to moje czucie nakupowała...:-D:-D:-D

A tak w ogóle to ja z moim tatkiem też mam super kontakt, więc może będzie dobrze.

No musi byc dobrze wyscia innego nie ma:p moja mamuska to bajek i zabawek nakupowala typowo dla dziewczynki to jej powiedzialam ze jak siostra nie bedzie miala corci(w przyszlosci...:p)to niech mi da troche odsapnac tak ze 4 lata bo tym brzdacem chce sie nacieszyc i moze wtedy dziewczynke zmajstrujemy babci:p haha

A może będziesz miała chłopczyka, który będzie takie bajki i zabawki lubił...:cool2:Czasem chłopcy lubią się dziewczęcymi zabawkami bawić... Moja kumpela dla swego 4-letniego synka kupiła lalkę i taką głowę do czesania włosów i Piotruś wniebowzięty. :-)

A my....no zobaczymy...może do 3 razy sztuka ! Mam 27 lat to może zdążymy jeszcze córcię zmajstrować.

A może będziesz miała chłopczyka, który będzie takie bajki i zabawki lubił...:cool2:Czasem chłopcy lubią się dziewczęcymi zabawkami bawić... Moja kumpela dla swego 4-letniego synka kupiła lalkę i taką głowę do czesania włosów i Piotruś wniebowzięty. :-)

A my....no zobaczymy...może do 3 razy sztuka ! Mam 27 lat to może zdążymy jeszcze córcię zmajstrować.
Na pewno;-) ja też jestem tego zdania jak nie za drugim razem to za 3 musi być córa:-) Kochana to masz czasu a czasu na kolejnego dzidziusia:tak:

reklama
Do góry