Na pewno macie rację dziewczyny ! Ja tylko tak chwilowo pewnie tak myślę, muszę się przestawić. Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży czułam, że to dziewczynka, tak też przez kilka miesięcy myślałam. Więc wiecie...w jeden dzień ciężko to zmienić. Ale dziękuję Bogu, że dzidzia zdrowa.
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
trzymam bardzo mocnoJa mam dzisiaj o 16 - liczę na to że w końcu poznam pleć trzymajcie kciuki by wszystko było ok
No musi byc dobrze wyscia innego nie ma moja mamuska to bajek i zabawek nakupowala typowo dla dziewczynki to jej powiedzialam ze jak siostra nie bedzie miala corci(w przyszlosci...)to niech mi da troche odsapnac tak ze 4 lata bo tym brzdacem chce sie nacieszyc i moze wtedy dziewczynke zmajstrujemy babci haha
A może będziesz miała chłopczyka, który będzie takie bajki i zabawki lubił...Czasem chłopcy lubią się dziewczęcymi zabawkami bawić... Moja kumpela dla swego 4-letniego synka kupiła lalkę i taką głowę do czesania włosów i Piotruś wniebowzięty. :-)
A my....no zobaczymy...może do 3 razy sztuka ! Mam 27 lat to może zdążymy jeszcze córcię zmajstrować.
A my....no zobaczymy...może do 3 razy sztuka ! Mam 27 lat to może zdążymy jeszcze córcię zmajstrować.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Na pewno;-) ja też jestem tego zdania jak nie za drugim razem to za 3 musi być córa:-) Kochana to masz czasu a czasu na kolejnego dzidziusiaA może będziesz miała chłopczyka, który będzie takie bajki i zabawki lubił...Czasem chłopcy lubią się dziewczęcymi zabawkami bawić... Moja kumpela dla swego 4-letniego synka kupiła lalkę i taką głowę do czesania włosów i Piotruś wniebowzięty. :-)
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Beatka to tak jak ja....ten sam wiek i mój mąż juz wspomina o trzecim dziecku.....matko polko kto mu tyle narodzi tego towarzystwa))
Czas pokaze jak to bedzie z tym trzecim maluszkiem.....
Czas pokaze jak to bedzie z tym trzecim maluszkiem.....
Podziel się: