reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Kochana jest wiele plusów tego ze bedzie drugi syneczek...wiem coś o tym:)))))
Tez bedę mamą syneczków bo domniemanej córci wyrósł siusiek!!!!!
...bardzo sie ciesze i jestem szczesliwa a Synus bedzie mial na imię Maksymilianek:))))

Wiem Czarodziejko, że są plusy. Ale...kobieta chciałaby mieć córcię. Przynajmniej ja bym chciała. Zawsze ta więź potem jest chyba lepsza. A imię wybrałaś śliczne !

Wiem Czarodziejko, że są plusy. Ale...kobieta chciałaby mieć córcię. Przynajmniej ja bym chciała. Zawsze ta więź potem jest chyba lepsza. A imię wybrałaś śliczne !

Pewnie ze jak ma sie synka chciałoby sie mieć córeczkę- i odwrotnie ale czasem inaczej sie dzieje niż byśmy chcialy dlatego trzeba sie cieszyc z tego co daje nam Pan Bóg....nie moglabym krecic nosem tylko dlatego ze zamiast córki bedzie drugi synek!
I z tą więzią to nie jest tak do konca...nie wiem czemu wiekszosc kobiet uwaza ze z córką ma sie lepszy kontakt??/
Sadze ze wszystko to zalezy od wychowania dziecka i relacji jakie bedą miedzy matką a dzieckiem....znam wielu chłopakow którzy bardzo są ze swoimi matkami związani emocjonalnie...dlatego główka do góry................ja sie ciesze...

Dziewczynki nie zostaja w tyle ja widze...hehe dobrze dobrze bo juz sie balam ze bedzie deficyt na synowe...
Gratuluje wszystkim mamom ktore juz sie dowiedzialy i sciskam kciuki za te ktore maja sie dowiedziec:)
A ja tama mam nadzieje ze moj synus nie bedzie pozniej na mame narzekal i ze bedzie mial super kontakt ze mna(tak jak ja z moim tata)...:))))))))))Wszystko zalezy i od chlopca i od mamusi:)-jak sobie poscielesz tak sie wyspisz:p

reklama
Do góry