reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja sobie siedze i lezki mi leca bo bardzo kocham mojego syneczka i nie chce go stracic.Maz juz wie ze bedzie synek ale nie wie ze jest tak nisko i czym to grozi,narazie nie ma go w domu ale jak wroci nie wiem jak mam mu to powiedziec:-:)-( bo to nasze dlugo wyczekane malenstwo.
Ale mysle pozytywnie musi byc dobrze z naszymi malenstwami:-)
Kataszone bedzie dobrze tylko nie mozemy sie przemeczac,jak najwiecej wypoczywaj.
Edytko i Kataszone - odpoczywajcie, leżcie, a z pewnością będzie dobrze - macie nasze wsparcie.
copy.png
favicon.ico

Tylko, że ja mam już dwa sisiorki w domu...(męża i syna). Przydałaby się jakaś kobitka....:sorry:

Kochana jest wiele plusów tego ze bedzie drugi syneczek...wiem coś o tym:)))))
Tez bedę mamą syneczków bo domniemanej córci wyrósł siusiek!!!!!
...bardzo sie ciesze i jestem szczesliwa a Synus bedzie mial na imię Maksymilianek:))))

Byliśmy wczoraj z mężem na USG i..................

okazało się, że będzie..............................

CHŁOPCZYK

PRAWDOPODOBNIE dziewczynka :tak:

Kochana jest wiele plusów tego ze bedzie drugi syneczek...wiem coś o tym:)))))
Tez bedę mamą syneczków bo domniemanej córci wyrósł siusiek!!!!!
...bardzo sie ciesze i jestem szczesliwa a Synus bedzie mial na imię Maksymilianek:))))
Gratulacje!!!!!!

reklama
Do góry