reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja kiedyś jakoś tak sceptycznie do tego imienia podchodziłam, a teraz mi się podoba (chyba dorosłam trochę). Miałam w liceum koleżankę o tym imieniu i praktycznie jedyną formą w jakiej się do niej wszyscy zwracali była Marynia:-)

:) <przytul> ktorejs juz tlumaczylam o tych miesniach brzucha na tym forum, ze od tego zalezy nasz ksztalt. Ale wiesz...ja mialam wiekszy ten brzuch- on mi sie zmniejszyl :( az wstydze sie mowic ze to praktycznie 6 miesiac :(

Kataszonku ja miałam wielki brzuchol w 3 miesiącu że wszyscy myśleli że jestem w 6, a potem długo długo nic, też miałam wrażenie że mi zmalał... mi tłumaczyłaś o mięśniach brzucha:tak: może nie dotyczy to tlyko kształtu ale i wielkości? a może wcześniej jesteśmy opuchnięte, zatrzymuje się woda w organiźmie, tworzą się wszystkie wody płodowe i inne takie i to bardziej widać, a później to się jakoś rozkłada?? nioe wiem, tak na chłopski rozum kombinuję, ale jedno jest pewne - nie martw się!! wyglądasz super, a Twoja Iga na pewno ma miejsce dla siebie, widać wystarczy jej mały domek, bo to skromna dziewczynka:tak:

Po wczorajszej wizycie jestem jak najbardziej na czasie i mam dokładnie dane, więc od początku ciąży wg wagi mojego ginko przytyłam 2,5kg cieszę się,że nie więcej bo ja ogólnie to bardzo duża jestem, więc im mniej przytyje tym lepiej, tym bardziej,że największe tycie dopiero przed nami nooo a u mnie jeszcze dwa bobaski a nie jeden,,, jak narazie jestem dobrej myśli ;-) zobaczymy co będzie dalej,,,,

reklama
Do góry