O o o ja też ja też - we wtorek raniuśko!!! Będziemy podglądać czy urósł siusiak!no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...
a ona: mhm....
a usg we wtorek
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratuluje Synusia!!!!Emilciaa! Trzymam kciuki, zeby nie bylo zacisnietych kolanek!!!:-)
Hej dziewczynki przepraszam, że tak późno piszę, ale naprawdę nie miałam wcześniej czasu. No więc przejdę do sprawy... Dzidziuś pokazał się idealnie:-)
w całej okazałości.
Sulwie, nóżki rozchylone :-) Będziemy mięli SYNUSIA!!!
Maluch jest zdrowy, wszystkie narządy dobrze rozwinięte, serduszko o prawidłowej budowie, układ pokarmowy i pęcherz tez, także baaardzo się cieszę i jestem w końcu spokojna, bo ostatnie USG miałam bardzo dawno temu w 12 tyg. Także dołączamy do grupy chłopaków. buziaki dziewczynki
Życzę wszystkim dziewczynkom, które martwią się o przyszłość swoich Maleństw / kataszone, edyta/, by wkrótce, na następnym badaniu wszystko się ustabilizowało. Dbajcie o siebie dziewczynki i dużo odpoczywajcie.
patisia16
Gratuluje Córuni!!!a ja wnioskuje o wpisanie mnie na liste z terminem na 18 luty!! oczekujemy dziewczynki! niestety jeszcze sie nie zdecydowalismy na imie dla naszego skarbusia.. gratulacje dla wszystkich mam ktore juz znaja plec. pozdrawiam i dzieki
Anisen
kochamy Cię mocno
a ja wnioskuje o wpisanie mnie na liste z terminem na 18 luty!! oczekujemy dziewczynki! niestety jeszcze sie nie zdecydowalismy na imie dla naszego skarbusia.. gratulacje dla wszystkich mam ktore juz znaja plec. pozdrawiam i dzieki
Gratuluje Córeczki
Zima to Ty jesteś z mojej obecnej mieścinki ;-)
olenka12345
Fanka BB :)
Gratuluję mamom które poznały płec swoich maleństw:-)
patisia16
Lodóweczki co z Wami dawać więcej dziewczynek
olenka12345
ponoc na jednego mężczyznę przypadają dwie kobiety a tu u nas na BB chyba na odwrót heehe ja tam będe miec dziewczynkę huraaa!
kurczę a ja nadal mam talię (co wcześniej baaardzo mi sie podobało, bo przy większych biodrach i biuście wyglądałam dosyć ładnie), ale teraz to jest masakra, wyglądam okropnie, moim zdaniem z boku widać że jestem w ciąży a z przodu jakbym się objadła, po prostu wybrzuszona od talii do tyłka, czyli w miejscu gdzie zazwyczaj robią się oponki:-wściekła/y:
reklama
kaasiorek84
hiihhi wczoraj po drugim usg nadal wychodzi że będę miała dziewczynkę
Podziel się: