reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...:-D
a ona: mhm....:szok:
a usg we wtorek:wściekła/y:
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)

niekótre czują w 22 dopiero i tez jest to ok. Także luzik. Ja tez dopiero na bank poczułam pod koniec 19 tygodnia. teraz czuje często. A moaj mama i babcia już mnie straszyły. Wczesniej możliwe ze czułam ,ale ręki za to bym sobie nie dała obciąć :)

reklama
Kataszonku może to rzeczywiście chodzi o śluz?dajcie sobie chwilę wytchnienia a potem spróbujcie z lubrykantem, jak nie da rady to lepiej sobie odpuśccie :-( co prawda piszesz, że nie ma żadnego plamienia więc nie jest najgorzej!

mi też żal mojego męża, bo nawet za bardzo się nie chcę czulić do niego, bo szybko się napalam:zawstydzona/y: a teraz żaden skurcz nie jest wskazany:-(

Emilciaa! Trzymam kciuki, zeby nie bylo zacisnietych kolanek!!!:-)

Hej dziewczynki :) przepraszam, że tak późno piszę, ale naprawdę nie miałam wcześniej czasu. No więc przejdę do sprawy... Dzidziuś pokazał się idealnie:-)
w całej okazałości.
Sulwie,
nóżki rozchylone :-) Będziemy mięli SYNUSIA!!!
Maluch jest zdrowy, wszystkie narządy dobrze rozwinięte, serduszko o prawidłowej budowie, układ pokarmowy i pęcherz tez, także baaardzo się cieszę i jestem w końcu spokojna, bo ostatnie USG miałam bardzo dawno temu w 12 tyg. Także dołączamy do grupy chłopaków. buziaki dziewczynki

Życzę wszystkim dziewczynkom, które martwią się o przyszłość swoich Maleństw / kataszone, edyta/, by wkrótce, na następnym badaniu wszystko się ustabilizowało. Dbajcie o siebie dziewczynki i dużo odpoczywajcie.

No faktycznie KAtaszonku nie za wesolo...a j to sie przyznam ze sie martwie ze temu mojemu to sisior w koncu odpadnie(prawo ewolucji)-narzady nieuzywane ulegaja redukcji hahaha...juz nawet nie pamietak kiedy mielismy jak to on nazywa happy time:p

a ja sie balam ze bede w grupie tych co czuja dopiero po urodzeniu bo za duzo tluszczyku maja. na szczescie poczulam w ostatnim dniu 18 tygodnia, czyli praktycznie na samym poczatku 19 :)

a ja wnioskuje o wpisanie mnie na liste z terminem na 18 luty!! oczekujemy dziewczynki! niestety jeszcze sie nie zdecydowalismy na imie dla naszego skarbusia.. gratulacje dla wszystkich mam ktore juz znaja plec. pozdrawiam i dzieki

reklama
Do góry