reklama
kasiorku ja tez mam 15 pazdziernika o16.20 mam nadzieje ze pokaze mamusi wzystko , juz odliczam dnieja mam wizytę 15 października, ale jutro idę do innego lekarza sprawdzić to, co mnie niepokoi, myslcie o mnie o 11:20;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A to spryciuszek malutki Może przed gin. się wstydziło?a mi dzidzia dzisiaj pokazała plecki i niewiem kto mi się w brzuchu wierci;-) ale wiem że jest zdrowe i prawidłowo się rozwija
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
a wiecie co... mi tak się od jakiegoś czasu "wydawało"...cośtam gdzieśtam...ale w 16tc moja gin mówiła, że mało prawdopodobne..
a od wczoraj mam bańko - kopanka
eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.
a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka
Dusia08
Marzec '08
Gibaga- GRATULACJE!
kataszaone
nowa mama
a ja wam powiem co mi sie przykrego przytrafilo. Nie moge sie kochac z moim ukochanym bo odczuwam bardzo duzy bol przy stosunku - niedowytrzymania!!!!!!!. Nie piecze tylko pali a raczej czuje sie tak jakby mnie ktos zyletką pokaleczyl i przy kazdym stosunku czuje jakby mi sie rana rozrywala. Normalnie gorsze niz rozdziewczanie. Zrobilam wymaz z pochwy - WSZYSTKO OK, bo myslalam ze oze to jakas infekcja chociaz zadnej wydzieliny nie bylo ani nie swedzi, nie smierdzi , tylko przy stosunku to odczuwam tak to nacodzien nic nie boli. poszlam narazie do apteki i powiedzialam babce a ona na to ze kobiet w ciazy moga miec brak śluzu tego co jest przy stosunku i mam po rpstu zatarte i za kazdym razem mi sie bedzie tak zacieralo. Dala mi zel, ale od tamtych chwil ( bo kilka razy probowalismy) juz nie chce probowac bo to strasznie boli i ja sie boje, bo normalnie godzine mam z glowy.
szkoda mi szczegolnie jego...
szkoda mi szczegolnie jego...
no to cool..eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.
a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...
a ona: mhm....
a usg we wtorek
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)
reklama
Majsii
Fanka BB :)
Ja już kopanka czułam w 17 tyg ( w sumie był to zapewne 20 no ale te moje 3 tyg różnicy w terminach nie będę komentowaćno to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...
a ona: mhm....
a usg we wtorek
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)
I się nie stresować prosze Wszystko będzie dobrze ( wiem łatwo się pisze ja 15 pewnie zawału dostane przed usg )
Podziel się: