reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
a wiecie co... mi tak się od jakiegoś czasu "wydawało"...cośtam gdzieśtam...ale w 16tc moja gin mówiła, że mało prawdopodobne..
a od wczoraj mam bańko - kopanka :szok::-D

eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.

a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka

Ja przytylam 4 kg tak mysle ze 3/4 tej wagi to moje ...oczy oczywiscie mojemu v to sie podoba ale nigdy nie mialam malych ale teraz to troche przesadzil fuj fuj

a ja wam powiem co mi sie przykrego przytrafilo. Nie moge sie kochac z moim ukochanym bo odczuwam bardzo duzy bol przy stosunku - niedowytrzymania!!!!!!!. Nie piecze tylko pali a raczej czuje sie tak jakby mnie ktos zyletką pokaleczyl i przy kazdym stosunku czuje jakby mi sie rana rozrywala. Normalnie gorsze niz rozdziewczanie. Zrobilam wymaz z pochwy - WSZYSTKO OK, bo myslalam ze oze to jakas infekcja chociaz zadnej wydzieliny nie bylo ani nie swedzi, nie smierdzi , tylko przy stosunku to odczuwam tak to nacodzien nic nie boli. poszlam narazie do apteki i powiedzialam babce a ona na to ze kobiet w ciazy moga miec brak śluzu tego co jest przy stosunku i mam po rpstu zatarte i za kazdym razem mi sie bedzie tak zacieralo. Dala mi zel, ale od tamtych chwil ( bo kilka razy probowalismy) juz nie chce probowac bo to strasznie boli i ja sie boje, bo normalnie godzine mam z glowy.

:(:(:(:(:( szkoda mi szczegolnie jego...

eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.

a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka
no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...:-D
a ona: mhm....:szok:
a usg we wtorek:wściekła/y:
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)

reklama
no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...:-D
a ona: mhm....:szok:
a usg we wtorek:wściekła/y:
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)
Ja już kopanka czułam w 17 tyg :p ( w sumie był to zapewne 20 no ale te moje 3 tyg różnicy w terminach nie będę komentować :-D :)
I się nie stresować prosze :D Wszystko będzie dobrze :tak:( wiem łatwo się pisze ja 15 pewnie zawału dostane przed usg :-D )

Do góry