reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
a wiecie co... mi tak się od jakiegoś czasu "wydawało"...cośtam gdzieśtam...ale w 16tc moja gin mówiła, że mało prawdopodobne..
a od wczoraj mam bańko - kopanka :szok::-D

eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.

a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka

Ja przytylam 4 kg tak mysle ze 3/4 tej wagi to moje ...oczy oczywiscie mojemu v to sie podoba ale nigdy nie mialam malych ale teraz to troche przesadzil fuj fuj

a ja wam powiem co mi sie przykrego przytrafilo. Nie moge sie kochac z moim ukochanym bo odczuwam bardzo duzy bol przy stosunku - niedowytrzymania!!!!!!!. Nie piecze tylko pali a raczej czuje sie tak jakby mnie ktos zyletką pokaleczyl i przy kazdym stosunku czuje jakby mi sie rana rozrywala. Normalnie gorsze niz rozdziewczanie. Zrobilam wymaz z pochwy - WSZYSTKO OK, bo myslalam ze oze to jakas infekcja chociaz zadnej wydzieliny nie bylo ani nie swedzi, nie smierdzi , tylko przy stosunku to odczuwam tak to nacodzien nic nie boli. poszlam narazie do apteki i powiedzialam babce a ona na to ze kobiet w ciazy moga miec brak śluzu tego co jest przy stosunku i mam po rpstu zatarte i za kazdym razem mi sie bedzie tak zacieralo. Dala mi zel, ale od tamtych chwil ( bo kilka razy probowalismy) juz nie chce probowac bo to strasznie boli i ja sie boje, bo normalnie godzine mam z glowy.

:(:(:(:(:( szkoda mi szczegolnie jego...

eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.

a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka
no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...:-D
a ona: mhm....:szok:
a usg we wtorek:wściekła/y:
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)

reklama
no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...:-D
a ona: mhm....:szok:
a usg we wtorek:wściekła/y:
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)
Ja już kopanka czułam w 17 tyg :p ( w sumie był to zapewne 20 no ale te moje 3 tyg różnicy w terminach nie będę komentować :-D :)
I się nie stresować prosze :D Wszystko będzie dobrze :tak:( wiem łatwo się pisze ja 15 pewnie zawału dostane przed usg :-D )

Do góry