reklama
niby tak, ale kto się wtedy dzieckiem zajmie?? a w ogóle my przez pierwszy rok chcemy mieć łóżeczko dziecka w swojej sypialni i jak wtedy się seksić??w sensie że pozycje to wiem, ale zastanawiam się czy nie będę się przejmowała obecnością dziecka...
niby tak, ale kto się wtedy dzieckiem zajmie?? a w ogóle my przez pierwszy rok chcemy mieć łóżeczko dziecka w swojej sypialni i jak wtedy się seksić??w sensie że pozycje to wiem, ale zastanawiam się czy nie będę się przejmowała obecnością dziecka...
kocyk na porecz lozeczka zawiesisz...wlaczysz cicho pozytywke dzidzia sie ulula a wy sobie bedziecie mogli szalec
ja mam to samo... dziś jest TEN DZIEŃ
Nie wiem, czy dziś mi usg zrobi bo to 19/20tc a do 22tc jest to połówkowe... o dżizasss ale mam megastresa![]()
Lady trzymam mocno kciuki, czekamy na wieści!!!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Trzymam kciukija mam to samo... dziś jest TEN DZIEŃ
Nie wiem, czy dziś mi usg zrobi bo to 19/20tc a do 22tc jest to połówkowe... o dżizasss ale mam megastresa![]()

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ja nawet 2 zaliczyłamdzięki dziewczyny;-)
Wy już pewnie po połówkowym?

Ja dzisiaj idę do prywatnego na wizytę, ale podglądanko będzie expresowe, bo połówkowe chce mi zrobić w 24 tygodniu - podobno lepiej widzi serduszko :-) Dzisiaj pewnie tylko zmierzy, "zważy" i już. Ale chociaż chwilkę zobaczę Milusię :-)
reklama
Gibaga Aguś, trzymam kciukasy moooocno, niech się dzidzia rozkraczy to mamusia pisiorka lub bułeczkę zobaczy 
LadyMocca Trzymam mocno kciuki aby objawiło się dziecię w całej okazałości
Shingle Powodzenia na USG i miłego podglądania córeczki
CMOK CMOK DZIEWCZYNKI CAŁUSKI DLA WAS
LadyMocca Trzymam mocno kciuki aby objawiło się dziecię w całej okazałości
Shingle Powodzenia na USG i miłego podglądania córeczki
CMOK CMOK DZIEWCZYNKI CAŁUSKI DLA WAS
Podziel się: