reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczynki kochane, niewiem czy do piątku znajdę chwilę aby do Was zajrzeć (ten remont mnie wykończy) ale trzymajcie za mnie kciuki bo w piątek mam wizytę i usg połówkowe i dowiem się kto mi się w brzuszku wierci:-):-):-)

Dziewczyny jutro mam usg wiec sie zobaczy czy dziecko sie rozkraczy haha ale mi sie rymnelo...haha:p
Będę trzymać kciuki Kobitki:tak::-)

reklama
By;lam wczoraj..mam filmik zdjec nie mam, widzialam buzke ale to tylko na poczatku, potem znowu sie nie dalo :( dzidzia nie chciala sie odwracac, raczka ciagle sie zaslaniala, ale najwazniejsze ze wszytkie wymiary ma idealne no i ze narzady sa zdrowe.

Powiedzial mi tez ze ciaze mam nizutko i pytal czy lekarz mi o tym mowil ( ja sobie mysle, po co? czy to zle?) no i go zapytalam a on na to ze nie wiem bo mnie nie badal.No i sie zmartwilam.

I powiedzial tez ze 100% nie daje ale dla niego to jest dziewczynka. Dla mnie z filmiku tez to jest dziewunia, ale jesli on nie ma pewnosci to ja tym bardziej jej nie moge miec.
To super najważniejsze, że dzidzia zdrowa:tak: A płeć jeszcze pokaże mamusi jestem tego pewna:tak::-)

Seksik to ty sobiezboczuszku niewyzyty daruj...poseksicie sie jak juz bedziesz sie lepiej czula i sie wszystko unormjue...przeciez to w imie wyzszego dobra...dasz rade...ale poprzytulac sie zawsze mozesz:p

A swoja droga te pudrowe to faktycznie do dupy...bo ile tych cukierkow mozna zjesc przed nie????a jak juz sie tak najjesz to potem juz nic ci sie nie chce tylko zygac...galaretka o niebo lepsiejsza byla hahaha

co do majtek z pudrowych cukierków, to tak jak piszesz są do dupy (a nawet na dupę:-p) i dokładnie-ile można ich zjeść?? a tych galaretkowych to nie widziałam, ciekawe.... :cool:

a co do sekszenia... jak my po tygodniu byliśmy tacy stęsknieni, to co będzie jak nam zakażą do końca ciąży???4 miesiące plus połóg???masakra!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale kochanie pomysl jakie ciupcianie bedziesz mniec jak juz ci bedzie wolno.....hmmmmm przez miesiac z lozka nie bedziecie wychodzic hahaha

reklama
no wiesz ja przed laptopem też rzadko zasypiam i mam trudności:-p a że brzuch Ci ciąży..ma prawo bo jesteś w ciąży:-p pokwicz jeszcze trochę i postaraj się zasnąć, będziesz na jutro wypoczęta i szybciej Ci czas minie do usg:tak:

Do góry