reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Pewnie ,że będziemy trzymac,oby dzidzia zechciała Ci sie ujawnicPowodzonka:-);-)Dziewczynki kochane, niewiem czy do piątku znajdę chwilę aby do Was zajrzeć (ten remont mnie wykończy) ale trzymajcie za mnie kciuki bo w piątek mam wizytę i usg połówkowe i dowiem się kto mi się w brzuszku wierci:-):-):-)
ja miałam majtki i stanik z cukierków - ogólnie nie polecam, bo są pudrowe a więc tylko fajnie wyglądają, ale żeby sobie polizać czy coś to nic ciekawego, trzeba normalnie odgryzać ze sznureczka, poza tym rozmiar uniwersalny jest mały
buuuu a ja zapomniałam zapytać dzisiaj na wizycie czy mogę się poseksić.. ale zakładam że jak mam przedwczesne skurcze to pewnie nie
buuuu a ja zapomniałam zapytać dzisiaj na wizycie czy mogę się poseksić.. ale zakładam że jak mam przedwczesne skurcze to pewnie nie
ja miałam majtki i stanik z cukierków - ogólnie nie polecam, bo są pudrowe a więc tylko fajnie wyglądają, ale żeby sobie polizać czy coś to nic ciekawego, trzeba normalnie odgryzać ze sznureczka, poza tym rozmiar uniwersalny jest mały
Seksik to ty sobiezboczuszku niewyzyty daruj...poseksicie sie jak juz bedziesz sie lepiej czula i sie wszystko unormjue...przeciez to w imie wyzszego dobra...dasz rade...ale poprzytulac sie zawsze mozesz
A swoja droga te pudrowe to faktycznie do dupy...bo ile tych cukierkow mozna zjesc przed nie????a jak juz sie tak najjesz to potem juz nic ci sie nie chce tylko zygac...galaretka o niebo lepsiejsza byla hahaha
kataszaone
nowa mama
No to ja juz wiem...Moja skięzniczka bedzie miała na imie Iga na drugie ma Maria, a to dlatego ze ochrzcilam ja w brzuszku jak mialam zagrozenie ciazy.
reklama
kataszaone
nowa mama
By;lam wczoraj..mam filmik zdjec nie mam, widzialam buzke ale to tylko na poczatku, potem znowu sie nie dalo dzidzia nie chciala sie odwracac, raczka ciagle sie zaslaniala, ale najwazniejsze ze wszytkie wymiary ma idealne no i ze narzady sa zdrowe.
Powiedzial mi tez ze ciaze mam nizutko i pytal czy lekarz mi o tym mowil ( ja sobie mysle, po co? czy to zle?) no i go zapytalam a on na to ze nie wiem bo mnie nie badal.No i sie zmartwilam.
I powiedzial tez ze 100% nie daje ale dla niego to jest dziewczynka. Dla mnie z filmiku tez to jest dziewunia, ale jesli on nie ma pewnosci to ja tym bardziej jej nie moge miec.
Powiedzial mi tez ze ciaze mam nizutko i pytal czy lekarz mi o tym mowil ( ja sobie mysle, po co? czy to zle?) no i go zapytalam a on na to ze nie wiem bo mnie nie badal.No i sie zmartwilam.
I powiedzial tez ze 100% nie daje ale dla niego to jest dziewczynka. Dla mnie z filmiku tez to jest dziewunia, ale jesli on nie ma pewnosci to ja tym bardziej jej nie moge miec.
Podziel się: