reklama
Rossa gratulacje dziewuni!!!:-):-):-)
Emilciaa! Trzymam kciuki, zeby nie bylo zacisnietych kolanek!!!:-)
Julisia: moje zacisnelo kolanka i plci nie poznamy juz teraz az sie urodzi...ale tez mam problem zeby mowic bezosobowo...wiec u mnie tez jest w zaleznosci od nastroju on albo ona :-) tez mam nadzieje, ze mi dzieciak od tego w brzuchu nie zglupieje...
Emilciaa! Trzymam kciuki, zeby nie bylo zacisnietych kolanek!!!:-)
Julisia: moje zacisnelo kolanka i plci nie poznamy juz teraz az sie urodzi...ale tez mam problem zeby mowic bezosobowo...wiec u mnie tez jest w zaleznosci od nastroju on albo ona :-) tez mam nadzieje, ze mi dzieciak od tego w brzuchu nie zglupieje...
kataszaone
nowa mama
Gratuluję wszystkim Mamusiom, które już wiedzą. Ja mam nadzieję, że dowiem się dziś
Sama już nie wiem, czy bym wolała dziewczynkę, czy chłopca - ważne żeby było zdrowe, ale wiedzieć chcę, bo ciekawość mnie zżera okropna
tez wszytkim gratuluje no i tak samo PROSZE O TRZYMANIE KCIUKOW DZIS O 17 - mam 3d
kataszaone
nowa mama
a ja moze dzis wam powiem jak nazwe mojego bąka, jak pokaze co ma miedzy nogami..wrrrr
tez wszytkim gratuluje no i tak samo PROSZE O TRZYMANIE KCIUKOW DZIS O 17 - mam 3d
juz zacisniete!!! :-):-):-):-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
I ja trzymamjuz zacisniete!!! :-):-):-):-)
Julisia
Fanka BB :)
My wczoraj w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla dziewczynki (Dusia nie myśl, że zgapiamy) -> PAULINKA:-) gdzieś wczoraj usłyszałam to imię i jakoś tak nieoczekiwanie mi się spodobało i stwierdziliśmy, że tak będzie miała na imię nasza córeczka:-) dla chłopczyka niezmiennie zostaje BARTUŚ (Bartłomiej) no, ale dalej nie wiemy co w brzuszku siedzi tak, więc czekamy:-)
Haha no co ty zgapiaj zgapiaj bo bardzo ladne imie haha
Widze ze mamy bardzo podobny gust. Dla pierwszego synka mielismy wybrane imiona Michal albo Bartek nie moglismy sie zdecydowac, mi sie oba bardzo podobaly wiec jest Michal Bartosz, a teraz jak by byl chlopczyk to by byl Bartosz Ernest (Ernest po mezu).
A drugie bendziecie dawac czy tylko bendzie Paulinka? U nas bendzie Paulina Liliana:-)
Paulinka śliczne imie, a z dodatkim Liliana to już całkiem miodzio:-)
podoba mi się również Lidia !
Ale mój główny typ to Milenka (poczatkowo miała być Lena ale zdrobinie to Lenka a my na psiaka wołamy nelka i głupio by było się przejęzyczyć lenka/nelka :-)) podoba mi się jeszcze Gabrysia lub Izabella
Natomiast chłopiec będzie Artur, Dawid lub Sebastian, ale wszystko jeszcze do omówienia z mężem
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Haha no co ty zgapiaj zgapiaj bo bardzo ladne imie haha
Widze ze mamy bardzo podobny gust. Dla pierwszego synka mielismy wybrane imiona Michal albo Bartek nie moglismy sie zdecydowac, mi sie oba bardzo podobaly wiec jest Michal Bartosz, a teraz jak by byl chlopczyk to by byl Bartosz Ernest (Ernest po mezu).
A drugie bendziecie dawac czy tylko bendzie Paulinka? U nas bendzie Paulina Liliana:-)
My ustaliśmy, że drugie imiona dzieciaczki będą miały po rodzicach, czyli po nas:-) tzn. będzie albo Paulina Anna albo Bartłomiej Wacław
reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
hihihi na wieczorku panieńskim dostałam kilka fajnych pikantnych gadżecików, min, majteczki do lizania o smaku truskawkowym niech tylko Maciuś wydobrzeje to bedzie biedny, ale sam się nie może ich doczekać
Podziel się: