reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
ale spermę trzeba wymyć, to mi lekarz zaznaczył, bo zle wpływa na nasza macice, powoduje niepotrezbne skurcze itd, kochaj sie do konca ale potem dokladnie sie umyj;-)

ja tam zawsze sie dokladnie myłam od razu..wiem ze to moze nie byc fajne dla mezczyzny no ale sory, dla mnie tym bardziej nie jest to przyjemne :p Moj kochany nie narzeka, wie ze zawsze potem jest rytual mycia się :p wiec jak wybiera taki rodzaj to juz musi sie z tym liczyc :)

reklama
Pomylilam tematy wiec zamieszczam tutaj post. Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczynka!!!! :) Co do tętna to sie sprawdziło.Moja ma 150-155

creczka.jpg

gratulacje!!!! lurcze coraz bardziej chce pierożka a coraz bardziej czuje ze to pieronio nie bedzie...

Gratulacje plastelinko !

Ja też już nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć. Nastawiam się na dziewczynkę, bo chłopca już w domu mam. Ale jak będzie siusiaczek to najwyżej Mikołaj będzie miał brata do zabaw. :tak:

pierwsze ruchy poczułam pod koniec 16 tc ... teraz jest 19-ty i już widać jak maluch szaleje... nie trzeba nawet ręki przykładać :D

a najlepiej lubi buszować pomiędzy 2 a 4 w nocy i wstaje o 7 ... mam nadzieję, że to się zmieni, bo inaczej po porodzie przechlapane :D

my też się myjemy, w ogóle lubimy takie przytulaski po pod prysznicem, a potem drzemka, bo ja jak facet-muszę trochę potem pospać a przynajmniej poleżeć :)
też myślę o tej zabawie bez szaleństw... chociaż parę razy udało nam się "na spokojnie", powoli kochać, ale najczęściej to jest dzikie szaleństwo z samej radości bycia razem... a teraz mi się to tylko śni po nocach :(

reklama
moje wewnętrzne "JA" chciało dziewczynke ale intuicja i zmysły podpowiadały chłopaczka.U mojego M są sami faceci dosłownie.Jedna jakas daleka kuzynka ale same chłopy.A po drugie zawsze chciałam mieć starszego brata więc taktycznie byłoby lepiej na poczatek chlopca.
Kiedy uslyszalam od M,że na Jego 10 urodziny chce kupic motor bo modliłam się żeby jednak siusiaczka nie było ! I ledwo co lekarz zjechał w stronę miednicy ukazała się wypięta pannica :))) Jak to lekarz stwiedził na 96% a reszta to cuda natury i niespodzianki.

Do góry