reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Beata23 chyba podobnie postrzegamy świat, bo właśnie tak określiłabym Lilię :)
moja ciocia to Lila, fajnie się to wymawia :) Plastelinka nazwijcie Lilia Róża:-p

reklama
JA jak narazie nic nie przytyłam za to pewnie za sprawą ciągłych nerwów mam 10kg na minusie, ale brzuszek rosnie wiec dzidzia tez to jedyne pocieszenie bo nie weim z czego maluch rosnie.

JA jak narazie nic nie przytyłam za to pewnie za sprawą ciągłych nerwów mam 10kg na minusie, ale brzuszek rosnie wiec dzidzia tez to jedyne pocieszenie bo nie weim z czego maluch rosnie.
ja pierdacze. szczerze ci powiem, ja bym sie bała.

ja podobno za malo mam tylko o kilogram ( jesli chodzi o idealne tycie). ale i tak lekarz sie cieszy, zwlaszcza ze wiadomo jaka choroba mnie trapi. Mowi ze jest zadowolony i przez 5 minut ciagle powtarza - nie panikujemy, nie denerwujemy sie jest dobrze, musi tak byc...( najfajniesze jest to ze ja sie nie denerwuje :p ) robi usg i nadal to powtarza :p hehe niezly jest...Na ten okres ciazy idealnie to chyba ok5- 6 kg, no nie?

Ostatnia edycja:
U mnie codzienie sie rusza, bardzo intensywnie. uz moj kochanek nawet czuje przez brzuch bardzo wyraznie. Losek ja tez mam chyba bolesne kopniecia, a szcegolnie jakos niefartownie wydaje mi sie ze dzidzia przyciska czesto moczowod i wtedy kluje a potem sikam :p czesto w jednym miesjcu kopie, chociaz ostatnio sie rozbrykalo i zaczyna badac nowe lądy.I zauwazylam ze po jedzeniu sie bardzo rusza. Po zupce mlecznej a przy jablku to juz calkiem. moze dlatego ze kwasne?nie wiem :)

reklama
Do góry