reklama
plastelinka5
Fanka BB :)
no Lilia brzmi pieknie,a połączenie Lilia Róża jest jak z bajki
Jedyne co mnie hamuje to zdrobnienie którego nie lubię "Lila,Lilka"
Jedyne co mnie hamuje to zdrobnienie którego nie lubię "Lila,Lilka"
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kurcze też bym tak chciała Ale kto wie, kiedy będzie chciał się urodzić nasz Synekprzynajmniej raz w zyciu nie musiałabym się głowić co podarować ukochanemu
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
U nas na top liście królują:
Chłopcy:
1. Filip
2. Kuba ( nie Jakub)
3. Jacek
Dziewczynki:
1. Natalia
2. Zuzia
3. Maja
Chłopcy:
1. Filip
2. Kuba ( nie Jakub)
3. Jacek
Dziewczynki:
1. Natalia
2. Zuzia
3. Maja
plastelinka5
Fanka BB :)
cooo? 10 kg na minusie :O? jak to? no i czym sie tak denerwujesz?
Niestety to prawda na poczatku ciąży bardzo często wymiototwałam wogóle nie maiałóam i nie mam nadal apetytu w dodatku dochodza problemy związane z faktem, że samotnie będę wychowywała dwójke dzieci myślę ze wszystko to daje znac o sobie właśnie teraz.cooo? 10 kg na minusie :O? jak to? no i czym sie tak denerwujesz?
kataszaone
nowa mama
ja pierdacze. szczerze ci powiem, ja bym sie bała.JA jak narazie nic nie przytyłam za to pewnie za sprawą ciągłych nerwów mam 10kg na minusie, ale brzuszek rosnie wiec dzidzia tez to jedyne pocieszenie bo nie weim z czego maluch rosnie.
ja podobno za malo mam tylko o kilogram ( jesli chodzi o idealne tycie). ale i tak lekarz sie cieszy, zwlaszcza ze wiadomo jaka choroba mnie trapi. Mowi ze jest zadowolony i przez 5 minut ciagle powtarza - nie panikujemy, nie denerwujemy sie jest dobrze, musi tak byc...( najfajniesze jest to ze ja sie nie denerwuje ) robi usg i nadal to powtarza hehe niezly jest...Na ten okres ciazy idealnie to chyba ok5- 6 kg, no nie?
Ostatnia edycja:
kataszaone
nowa mama
U mnie codzienie sie rusza, bardzo intensywnie. uz moj kochanek nawet czuje przez brzuch bardzo wyraznie. Losek ja tez mam chyba bolesne kopniecia, a szcegolnie jakos niefartownie wydaje mi sie ze dzidzia przyciska czesto moczowod i wtedy kluje a potem sikam czesto w jednym miesjcu kopie, chociaz ostatnio sie rozbrykalo i zaczyna badac nowe lądy.I zauwazylam ze po jedzeniu sie bardzo rusza. Po zupce mlecznej a przy jablku to juz calkiem. moze dlatego ze kwasne?nie wiem
reklama
kataszaone
nowa mama
bez szalestw? a to da sie tak ? !Dopiero w ostanim miesiącu podowduje skurcze. Mi ginekolog kazała uważać na orgazmy , czyli seks jak najbardziej, ale bez szaleństw
Podziel się: